TRIDERM SAMPON SI GEL DE DUS DERMOPROTECTIV/ SAMPON ULEIOS

DEFENCE TOLERANCE- TRATAMENT SI INGRIJIRE PIELE HIPERSENSIBILA PREDISPUSA LA ROSEATA
iulie 19, 2019
PROBLEME CU ACNEEA? INAINTE DE TOATE PASTREAZA-TI CALMUL!
iulie 19, 2019

Când folosim șampon nu spălăm doar părul! Mai presus de toate, spălăm scalpul, o zonă sensibila a noastre, la o medie de 100.000 foliculi de păr și, prin urmare, cât mai multe fire de păr și glande care produc sebum. La fel ca pielea corpului nostru, scalpul are și o necesitate igienică de curățare, dar pe de altă parte poate fi predispusa la uscăciune și iritație, mâncărime și dermatită. Prin urmare, este foarte important să aveți grijă, zilnic, cu produsele de curatare, sa fie eficiente si sa nu atace scalpul.

Șamponul TRIDERM Sampon si gel de dus dermoprotectiv și TRIDERM sampon uleios sunt produse formulate pentru a curăța ușor, cu un efect de condiționare plăcut asupra părului și respectând echilibrul pielii și scalpului, sensibil și iritat.

Doriți să aflați mai multe?

Adresați-ne o întrebare experților noștri.

Toate produsele BioNike din gamele TRIDERM, DEFENCE și PROXERA sunt formulate pentru a reduce riscul de intoleranță și sunt potrivite pentru pielea sensibilă. De fapt, sunt testate cu nichel, fără conservanți, fără parfum, fără gluten, și sunt făcute cu ingrediente strict selectate și controlate.

Cu toate acestea, vă sfătuim să consultați farmacistul și / sau dermatologul dvs. care vă poate oferi cele mai bune sfaturi.