TRIDERM DERMOMILK Lotiune de curatare fara clatire
martie 30, 2019
TRIDERM LENOIL Ulei tratament antipruroginos
martie 29, 2019

TRIDERM ZETA - Spuma cu oxid de zinc 10%

Cod produs: 21601


Gama TRIDERM ZETA
Fără Conservanți, Fără Parfum, Fără Gluten, Testat pentru nichel
Descriere Spuma delicata care protejeaza piele impotriva rosetii si a crapaturilor, avand efecte linistitoare si reparatoare.
Calmeaza pielea sensibila si iritata.
Recomandata dupa tratamente precum epilare, peeling si microdermoabraziune.
Mod de utilizare Inainte de utilizare agitati recipientul. Pulverizati o cantitate mica in palma tinand recipientul cu capul in jos
Aplicati pe zona afectata
Nu necesita masarea zonei.
Recomandat
pentru
Utilizați pe pielea sensibilă pentru a calma roșeața. Poate fi aplicata și pe pielea iritată, fără a fi nevoie de masaj. Recomandată pentru a calma pielea după tratamente de infrumusetare (epilare, peeling, microdermoabraziune).
Continut Oxid de zinc (10%): ingredient activ utilizat în mare măsură în dermatologie pentru proprietățile sale de calmare și reparare a pielii. Folosit pentru tratarea erupțiilor cutanate și a iritațiilor, are o acțiune ușoară și antiseptică și astringentă.
Alantoină: o substanță cu proprietăți reepitelizatoare și calmante. Promovează și accelerează procesul de vindecare, atenuează roșeața și iritarea.
Uleiuri de silicon: ce înmoaie pielea și o protejează.
Lista INCI Apa, oxid de zinc, stearat-TEA, dimeticona, parafina lichida, propilen glicol, propan, glicerina, ciclopentasiloxan, butan, petrolat, pentilen glicol, dimeticonol, alantoina, izobutan, EDTA disodica.
Ambalare si cantitate: Flacon 100 ml

PRODUSE SIMILARE