TRIDERM EMULSIONE CORPO Emulsie pentru corp
martie 29, 2019
TRIDERM ZETA Spuma cu oxid de zinc 10%
martie 29, 2019

TRIDERM CINQUE - Crema bariera protectiva

Cod produs: 21621


Gama TRIDERM CINQUE
Fără Conservanți, Fără Parfum, Fără Gluten, Testat pentru nichel
Descriere Crema de bariera, impermeabila, cu spectru larg, bazata pe o formulare speciala trifazica ulei/PFPE/apa
Creeaza un strat special care protejeaza pielea de agresiunea agentilor externi, oferind protectie prelungita impotriva iritatiilor, rosetii si reactiilor alergice in timp ce asigura si procesul normal de respiratie al pielii
Recomandata pentru dermatita de contact iritanta, alergica si dermatita atopica
Mod de utilizare Aplicati odata sau de doua ori pe zi in zonele care necesita tratament, inainte sau dupa aparitia rosetii.
Recomandat
pentru
Utilizați pentru a preveni contactul cu pielea cu agenți de declanșare a iritației. Utilizați pentru a preveni dermatita de contact iritantă, dermatita de contact alergic și dermatita atopică deoarece blochează substanțele externe care pot declanșa o reacție.
Continut Ulei mineral: emolient lipidic, care este bine tolerat de pielea persoanelor alergice. Are efecte emoliente și de reaprovizionare a lipidelor. Polimer: formează o peliculă invizibilă pe piele, care îl protejează atât de substanțele solubile în grăsimi, cât și de substanțele solubile în apă, de aceea este o barieră totală, dar permite oxigenului, dioxidului de carbon și vaporilor de apă să treacă prin acesta. Uleiuri de silicon: se înmoaie pielea și o protejează.
Lista INCI Apa, parafina lichida, stearat steroil octildodecil, poliperflorometilizopropil eter, C12-15 alchil benzoat, ciclopentasiloxan, difenil dimeticona, acrilati/C10-30 alchil acrilat, tocoferil acetat, polietilena, hidroxid de sodiu, etilhexilglicerina, extract de Lonicera Japonica, EDTA disodica. Lista ingredientelor este constant actualizata, asadar va rugam sa consultati lista ingredientelor afisate pe produs.
Ambalare si cantitate: Tub 50 ml

PRODUSE SIMILARE