TRIDERM BABY Sampon ultradelicat
aprilie 1, 2019
TRIDERM BABY Crema de dus
aprilie 1, 2019

TRIDERM BABY&KID - Apa micelara

Cod produs: 217951


Gama TRIDERM BABY&KID
Descriere Solutie de curatare ce nu necesita clatire, ideala pentru pielea sensibila a nou-nascutilor si a copiilor.
Foarte bine tolerata, curata usor fara a deteriora bariera hidrolipidica a pielii, lasand-o moale, proaspata si parfumata.
Recomandata pentru a indeparta impuritatile de pe fata, maini sau la schimbarea scutecului.
Mod de utilizare Aplicati usor pe piele cu un tampon din bumbac. Atunci cand este folosita la schimbarea scutecului, asigurati-va ca pliurile cutanate sunt uscate inainte de inlocuirea acestuia.
Recomandat
pentru
Utilizați pentru a elimina impuritățile din piele într-un singur gest. Potrivit pentru utilizarea pe față și pe mâini dar și pentru curățarea funduletului copilului după schimbarea scutecului.
Continut Surfactanți foarte delicați: formează miceli, mici sfere capabile să îndepărteze impuritățile fără a fi nevoie sa insitati cu produsul de piele. Astfel, ele permit curățarea pielii fără clătire și într-o manieră care nu modifică echilibrul pielii, cel mai important atunci când pielea este fragilă și delicată, ca și în cazul bebelusilor și a copiilor.
Apă distilată de trandafir: are un efect revigorant.
Lista INCI Apa, butilen glicol, PEG-6 gliceride caprilica/caprica, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, hidroxiacetofenona, apa distilata de rosa centifolia, hidroxid de potasiu, EDTA disodica, parfum (non-alergic)
Ambalare si continut Flacon 300 ml

PRODUSE SIMILARE