TRIDERM AD Crema emolienta pentru dermatita atopica
mai 29, 2019
DEFENCE SUN Lotiune rehidratanta dupa plaja
mai 27, 2019

TRIDERM AD - Crema de curatare pentru dermatita atopica

Cod produs: 212912


Gama TRIDERM AD
Descriere Crema de curatare cu spuma usoara, potrivita pentru corp si par.
Cu tolerabilitate ridicata si proprietati de relipidizare, este indicata pentru curatarea zilnica a sugarilor, copiilor si adultilor cu piele cu tendinta atopica, hiperreactiva.
Mod de utilizare Se dilueaza cu apa calda si se aplica pe corp si par, apoi se clateste.
Recomandat
pentru
Utilizați pentru a curăța pielea uscată, hiperreactivă și atopică. Utilizabil pentru baie sau duș și pentru curățarea părului.
Continut Baza tensioactiva delicata: amestec echilibrat de detergenti tensioactivi (anionici, amfoterici, neionici), ce formeaza o spuma usoara, are putere scazuta de degresare si tolerabilitate ridicata.
Sorbitol si glicerina: actiune umectanta si protectoare.
Ulei de migdale dulci: relipidizant, face ca baza de surfactant sa fie ideala pentru curatarea pielii uscate si hiperreactive.
Lista INCI Apa, sorbitol, decil glucozida, PEG-6 gliceride caprilica/caprica, cocoamfoacetat de sodiu, glutamate lauroil de sodiu, glicerina, acid izostearic, ulei de migdale dulci, taurat metil cocoil de sodiu, cocoat de potasiu, stirena/acrilati, acrilati/vinil izodecanoat, alcool cetearilic, propilen glicol, etilhexilglicerina, 1,5-pentandiol, acrilati/C10-30 alchil acrilat, caprilil glicol, extract de lonicera japonica, EDTA disodica.
Ambalare si cantitate: Flacon cu dispenser 500 ml

PRODUSE SIMILARE