DEFENCE DEO ULTRA CARE 48H ROLL-ON FARA SARE DE ALUMINIU
mai 10, 2021
DEFENCE XAGE- Fiole concentrate impotriva imbatranirii, multi-corective
mai 10, 2021

TRIDERM A.D. PRO›SKIN SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU PIELEA CU DERMATITA ATOPICA

Cod produs: 21995


Gama TRIDERM A.D. PRO›SKIN SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU PIELEA CU DERMATITA ATOPICA
Descriere Supliment alimentar conceput conform principiilor DERMOBIOTICS, o ramură a dermatologiei care oferă o nouă abordare pentru tratamente, bazată pe corelația dintre flora intestinală (microbiota) și bunăstarea pielii. Conține SynBalance®, un complex sinergic de fermenti lactici - Lactobacillus plantarum PBS067, Lactobacillus rhamnosus LRH020, Lactobacillus reuteri PBS072 (nu mai puțin de 1 miliard CFU pe tulpină) - plus vitamina D și Ultrazin® (Zinco Sucrosomiale®). Fermentii lactici favorizează o floră bacteriană intestinală bine echilibrată. Vitamina D și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Zincul contribuie și la menținerea pielii normale. Supliment alimentar sub formă de pulbere care trebuie reconstituit cu apă. Nu conține gluten. În mod natural, fără lactoză.
Mod de utilizare Luați 1 conținut de băț pe zi, pentru a fi dizolvat într-un pahar cu apă (aproximativ 100 ml), de preferință departe de mese. Supliment alimentar sub formă de pulbere care trebuie reconstituit cu apă / lapte / suc / alt lichid, atâta timp cât nu este cald. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Consultați prospectul pentru avertismente.
Recomandat
pentru
Pielea cu dermatita atopica.
Continut Lactobacillus plantarum PBS067
Lactobacillus rhamnosus LRH020
Lactobacillus reuteri PBS072
Vitamin D
Zinc


Lista INCI Lactobacillus plantarum PBS067, Lactobacillus rhamnosus LRH020, Lactobacillus reuteri PBS072 with Vitamin D and Zinco
Ambalare si cantitate: 30 de pliculete, 39g

PRODUSE SIMILARE