DEFENCE SUN Ulei protector cu SPF 50
martie 31, 2019
DEFENCE COLOR LIPSHINE Ruj de buze stralucitor
martie 31, 2019

SO PURE - Apa de toaleta fara alergeni

Cod produs: 12901


Gama SO PURE
Descriere Conceput pentru a satisface nevoia oricărei femei de a se pune in valoare și de a-si spori personalitatea, chiar și în caz de intoleranță sau sensibilitate la alergenii parfumurilor.
Notele sale dezvăluie puritatea rafinată a celor mai frumoase păduri și senzualitatea învelitoare a accentelor calde de vanilie.
Aromele sunt compuse din numeroase substanțe - esențe naturale și molecule sintetice de miros. Majoritatea parfumurilor au un potential mai mare de alergen, adică pot crea probleme pentru cei predispuși deoarece sunt intoleranți sau sensibili.
SO PURE - apa de toaletă fără alergeni * nu conține nici unul dintre cele 25 de ingrediente potențial alergene.
Continut SO PURE - apă de toaletă fără alergeni * nu conține niciunul din cele 25 de ingrediente potențial alergene.
* Nu conține substanțele enumerate, identificate drept potențiale alergene și supuse restricțiilor de concentrare în produsul finit (vezi Regulament CE nr. 1223/2009 - Anexa III): Alpha-isomethyl ionone, Amyl cinnamal, Amylcinnamyl alcohol, Anise alcohol, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Cinnamal, Cinnamyl alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Evernia furfuracea, Evernia prunastri, Farnesol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linaool, Methyl 2-octynoate.
LISTA INCI Alcool denat, parfum, apa
Ambalare si cantitate: Sticla 100 ml

PRODUSE SIMILARE