SHINE ON HS Vopsea tratament de par culoare blond rodie 7.45
mai 14, 2019
SHINE ON Vopsea tratament pentru păr culoare brun ciocolată 4.05
mai 14, 2019

SHINE ON - Vopsea tratament de par culoare blond caramel 7.32

Cod produs: 169201


Gama SHINE ON
Descriere Ingredientele active din vopseaua de par tratament SHINE ON asigură o colorare înaltă a părului și, în același timp, protejează structura firului de păr, lăsând părul luminos, hrănit și restructurat după fiecare aplicare.
• Fara Amoniac
• Fara Resorcinol
• Fara Parafenilendiamina (PPD)
• Fara Conservanti
• Fara Gluten
• testat pentru Nichel
SETUL contine:
- Crema coloranta 50ml
- Revelator 75ml - Balsam restructurant pentru parul vopsit
- 1 pereche manusi de unica folosinta
Rețineți că absența PARAFENILENEDIAMINEI nu poate exclude reacțiile alergice la persoanele sensibile și reactive la o astfel de substanță. Aceasta se datorează posibilei reacții încrucișate cu PARATOLUENEDIAMINE (INCI: toluen-2,5-diamină sulfat), utilizat în produs ca o componentă care are un potențial alergenic semnificativ mai scăzut. În cazul în care există o sensibilitate deosebită la fenilendiamine (parafenilendiamină, paratoluendiamină), vă recomandăm să utilizați unul dintre coloranții din gama SHINE ON HS.
Mod de utilizare Inainte de a utiliza produsul, cititi cu atentie instructiunile si tineti cont de atentionarile inscrise pe ambalaj sau de pe prospect. Efectuati testul de alergie cu 48h inainte utilizarii fiecarui produs.
Recomandat
pentru
Utilizați pentru a vopsi părul la domiciliu cu un produs cu tolerabilitate mare, pentru a acoperi părul gri, pentru a vă schimba sau renuanta culoarea naturală a părului.
Continut Crema coloranta imbogatita cu proteine din orez: ofera protectie, hidratare și volum si restaurarea echilibrului sarurilor la nivelul firului de par
Fitosteroli din Brassica campestris , cu efect antioxidant, cu actiune protectoare reducând deteriorarea părului
DECYLENE glicol, care facilitează clătirea amestecului de vopsea și ajută la eliminarea oricarui reziduu neactivat colorant.
Lista INCI CREMA COLORANTA: apă, cocamidă MEA, stearat de gliceril, alcool cetearilic, acid stearic, etanolamină, acid palmitic, sulfat de toluen-2,5-diamină, glicerină, diaminofenoxetanol HCI, 4-clororesorcinol, bis-digliceril poliaciladipat-2, tri-C14-15 alchil citrat, hidrosulfit de sodiu, acid ascorbic, EDTA tetrasodiu, ulei de semințe de pinza granatum, 2-hidroxitoluen, 2-metilrezorcinol, 1-naftol, m-aminofenol, etoxidiglicol, oxichinolină sulfat. REVELATOR: apa, peroxid de hidrogen, alcool cetearilic, lauret-3, ceteareth-20, hexildecanol, laurat de hexildecil, parfum (parfum), acid etidronic, oxichinoline sulfat.
Ambalare si cantitate: Crema coloranta 50ml
Revelator 75ml

PRODUSE SIMILARE