SHINE ON FAST 700 Blonde
mai 14, 2019
SHINE ON FAST 500 Light Brown
mai 14, 2019

SHINE ON FAST - 600 Dark Blonde

Cod produs: 16974


Gama SHINE ON FAST
Descriere Tratamentul de colorare a părului
Colorați părul cu o viteză de doar 10 minute.
CULOAREA NATURALĂ ȘI BRILLIANTĂ - PAR HRANIT SI RESTRUCTURAT
Testat pentru Nichel - Fara Conservanti - Fara Gluten - Fără Parafenilendiamină - Fără Resorcinol
Linia de coloranți permanenți, proiectată să ofere un tratament de colorare, cu o viteză de declanșare de numai 10 minute. Asigură o acoperire optimă a părului alb, un rezultat de lungă durată și o atentie deosebita pentru sensibilitatea părului și a scalpului. Formulate special pentru a asigura o tolerabilitate maximă, datorită prezenței ingredientelor active, dă în cel mai scurt timp o colorare perfecta și protejează structura părului, lăsând-o lucioasă, hrănită și restructurată.
Ideala pentr cei care doresc să-și acopere părul alb, își modifică sau revitalizează culoarea naturală a părului, folosind o vopsea cu toleranță ridicată, in doar 10 minute.
Kitul SHINE ON FAST conține:
1 tub colorant pentru păr de 60 ml cu doză unică
1 flacon cu aplicator doză unică de 60 ml
1 tub de SHINE ON NUTRI-HAIR șampon de restructurare 15 ml
1 tub de SHINE ON NUTRI-HAIR Balsam de restructurare NUTRI-HAIR 20 ml
1 Foaie de instrucțiuni de utilizare.
1 pereche de mănuși de unică folosință.
Mod de utilizare Înainte de utilizare, citiți cu atenție instrucțiunile și respectați măsurile de precauție pentru utilizare de pe ambalaj și din interior. Efectuați TESTUL DE SENSIBILITATE CUTANATA 48 de ore înainte de fiecare aplicare.
Nu amestecați culori cu diferite durate de aplicare. Nu depășiți timpul de colorare recomandat.
NU UTILIZATI DACA PARUL A FOST VOPSIT CU HENNA SAU VOPSEA PROGRESIVA !!! EVITATI MIXAREA CULORILOR DIFERITE, PRODUSELOR SIMILARE SAU AGENTI OXIDATIVI CE NU SUNT SPECIFICATI IN INSTRUCTIUNI !!!
Recomandat
pentru
Utilizati pentru a acoperi părul alb, își schimba sau își revigorează culoarea naturală a părului, folosind un colorant acasă, cu o tolerabilitate de numai 10 minute.
Continut Uleiul de rodii și fitosterolii din Brassica campestris: atenuează acțiunea agresivă a mediului de bază de oxidare, protejând cuticula de păr.
Proteine cașmir: bogat în keratină cu acțiune de reparare și condiționare.
Proteină de orez: cu acțiune de formare a filmului și de protecție.
Lista INCI Apă, cocaidă MEA, stearat de gliceril, alcool cetiarilic, acid stearic, etanolamină, acid palmitic, sulfat de toluen-2,5-diamină, glicerină, lactat alchil C12-13, tri-C14-15 citrat alchilic, ceteareth-25, hidrosulfit de sodiu, acid ascorbic, gluconat de sodiu, ulei de semințe de pinza granatum, keratină hidrolizată, proteină hidrolizată de orez, declen glicol, paminofenol, naftol, 2,4-diaminofenoxetanol HCI, 4-clororesorcinol, 2-metilrezorcinol, m-aminofenol, etoxigiglicol.
Ambalare si cantitate: Flacon 60 ml

PRODUSE SIMILARE