PROXERA Lipogel relipidizant
martie 25, 2019
PROXERA Crema de dus
martie 25, 2019

PROXERA - Emulsie pentru corp

Cod produs: 232211/232251


Gama PROXERA
Fără Conservanți, Fără Parfum, Fără Gluten, Testat pentru nichel
Descriere Tratament nutritiv pentru pielea uscată și de întreținere pentru xeroză cutanată severă, de asemenea, atunci când este persistentă.
Structura cristalină lichidă reface organizarea lipidică intercelulară a pielii.
Păstrează rezervele de apă și asigură hidratarea pe termen scurt și lung, lăsând pielea moale și calmează orice mâncărime.
Mod de utilizare Aplicați pe zonele dorite după curățarea pielii. Masați ușor până când este complet absorbită în piele.
Repetați zilnic, ori de câte ori este nevoie.
Recomandat
pentru
Folosiți ca tratament zilnic pentru a hrăni pielea uscată și xerotică și pentru a preveni ihtioza, descuamările, fisurile și crăpăturile.
Continut Structura cu cristale lichide: păstrează rezervele de apă în piele și asigură hidratarea pe termen scurt și lung, pe lângă promovarea homeostaziei de barieră a pielii.
Trigliceridele și uleiurile care au afinitate ridicată la nivelul pielii: umplu stratul lipidic al pielii. Au proprietăți protectoare, nutritive și emoliente, care fac produsul ideal pentru pielea sensibilă, iritată.
Glicerina și glicoli: permit hidratarea adecvată a pielii, chiar și în condiții nefavorabile de mediu.
Lista INCI aqua (water), paraffinum liquidum (mineral oil), ethylhexyl palmitate, glycerin, 1,5-pentanediol, glyceryl stearate, petrolatum, steareth-2, steareth-21, cyclopentasiloxane, hydrogenated C12-18 triglycerides, dimethicone, sodium stearoyl lactylate, cetearyl alcohol, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, caprylyl glycol, dimethiconol, 1,2-hexanediol, sodium hydroxide, disodium EDTA.
Lista ingredientelor este actualizată constant. Vă rugăm să consultați și ingredientele afișate pe ambalaj.
Ambalare si cantitate: Tub 200 ml/ Vas 400 ml

PRODUSE SIMILARE