PROXERA Lipogel restructurant pentru buze
martie 25, 2019
PROXERA Strugurel reparator pentru buze
martie 25, 2019

PROXERA - Crema de maini tratament

Cod produs: 232311


Gama PROXERA
Fără Conservanți, Fără Parfum, Fără Gluten, Testat pentru nichel
Descriere Hidratează și protejează mâinile uscate și crăpate, datorită „sistemului Osmoprotect” care reține apa pe suprafața pielii, formând o adevărată structură tridimensională, asemănătoare cu un „plasture”.
Reface pelicula hidrolipidică a pielii, oferind hidratare și reduce senzațiile de disconfort cauzate de xeroza și fisuri.
Mod de utilizare Aplicați de mai multe ori pe zi, in funcție de necesitați și mai ales după spălarea mâinilor. Se masează pe piele pănă se absoarbe complet.
Recomandat
pentru
Utilizați pentru a contracara uscarea pielii mâinii și pentru a le proteja de iritații.
Continut Sistemul osmoprotect = 30% glicerină + alginați: un amestec de ingrediente higroscopice care rețin apa pe suprafața pielii formând o structură tridimensională similară cu o "tencuială" care asigură hidratarea și protecția.
Serină și polizaharidă derivată din acacia: serina este principalul aminoacid al factorului natural de hidratare a pielii. Combinată cu polizaharida derivată din acacia, permite reducerea pierderii trans-epidermice a apei și susține nivelurile adecvate de hidratare a pielii.
Lista INCI aqua (water), glycerin, cetearyl alcohol, stearic acid, butylene glycol, 1,5-pentanediol, sodium C12-15 alkyl sulfate, algin, serine, acacia senegal gum, ceteareth-3, pentylene glycol, disodium EDTA. Lista ingredientelor este actualizată constant. Vă rugăm să consultați și ingredientele afișate pe ambalaj.
Ambalare si cantitate: Tub 75 ml

PRODUSE SIMILARE