DEFENCE KS Sampon impotriva caderii parului
martie 25, 2019
DEFENCE BODY LIFTING Crema pentru fermitatea bustului
martie 25, 2019

DEFENCE BODY HYDRABOOST -Fluid hidratant multiactiv

Cod produs: 121323


Gama DEFENCE BODY HYDRABOOST
Descriere Tratament corporal cu textura fluida, se absoarbe imediat in piele, oferindu-i hidratare intensa de lunga durata.
Ofera protectie impotriva radicalilor liberi, eficient in toate anotimpurile si conditiile climaterice.
Lasa o senzatie placuta de confort.t
Mod de utilizare Masati tot corpul pana cand se absoarbe in piele, ori de cate ori este nevoie.
Recomandat
pentru
Hidratarea tuturor tipurilor de piele și protejarea lor împotriva factorilor poluanți, indiferent de climă sau de condițiile meteorologice.
Continut Exopolizaharida biotehnologica: un compus de zahar care asigura protectie impotriva agentilor mediului extern, in special a poluantilor urbani.
Extract de litchi: bogat in polifenoli, avand proprietati antioxidante exceptionale, protejeaza impotriva stresului oxidativ si hidrateaza pielea, imbunatatind stralucirea sa.
Lista INCI Apa, etilhexil palmitat, distearat de poliglieril-6, ciclopentasiloxan, glicerina, unt de Shea, triglicerida caprilica/caprica, amidon octenilsuccinat de aluminiu, dimeticona, butilen glicol, esteri de jojoba, caprilil glicol, alcool cetil, ceara de albine poligliceril-3, fosfat cetil de potasiu, acrilati/vinil izodecanoat, acrilati/C10-30 alchil acrilat, ferment filtrat de ateromonas, extract de litchi, acid caprilhidroxamic, hidroxid de sodiu, disuccinat de etilendiamina trisodica.
Ambalare si cantitate: Flacon 400 ml

PRODUSE SIMILARE