DEFENCE BODY HYDRABOOST Fluid hidratant multiactiv
martie 25, 2019
DEFENCE BODY DRAIN Gel pentru picioare obosite
martie 25, 2019

DEFENCE BODY LIFTING - Crema pentru fermitatea bustului

Cod produs: 121413


Gama DEFENCE BODY LIFTING
Descriere Crema cu textura usoara, ce se absoarbe rapid in pielea, formand o pelicula cu efect de tensor pentru impiedicarea pierderii elasticitatii acesteia in zona sanilor, decolteului si sanilor.
Folosita regulat efectul asupra tesuturilor este unul rapid si vizibil.
Accelereaza mecanismele de regenerare celulara si confera fermitate pielii
Mod de utilizare Aplicati dimineata si seara prin miscari circulare delicate, in zonele sanilor (evitand mameloanele), decolteului si gatului.
Recomandat
pentru
Rapid și vizibil face pielea mai fermă și mai compactă. Folosit regulat, efectul de ridicare blând funcționează asupra țesuturilor din zona sânilor, gâtului și decolteului și îmbunătățește fermitatea pielii.
Continut Biopolimer derivat din proteine de migdale dulci: un biopolimer care formează un film subțire, moale și elastic, care asigură un efect imediat de ridicare (tensor), făcând pielea mai fermă.
Lipo-dipeptida: contracara semnele de îmbătrânire.
Lista INCI Apa, izohexadecan, glicerina, ciclopentasiloxan, butilen glicol, bis-PEG-18 metil eter dimetil silan, dimeticona, izoamil laurat, amidon octenilsuccinat de aluminiu, poliacrilat de sodiu, ulei de migdale dulci, caprilil glicol, fosfat cetil de potasiu, sorbitan laurat, acrilati/C10-30 alchil acrilat, PPG-15 eter stearil, acid caprilhidroxamic, ester cetil acetil dipeptida-1, hidroxid de sodiu, hidroxietilceluloza, disuccinat de etilendiamina trisodica.
Ambalare si cantitate: Tub 100 ml

PRODUSE SIMILARE