DEFENCE BODY DRAIN Gel pentru picioare obosite
martie 25, 2019
PROXERA PSOMED 40 Gel exfoliant intensiv cu uree 40%
martie 25, 2019

DEFENCE BODY REPAIR STRETCH MARKS - Crema anti-vergeturi

Cod produs: 121162


Gama DEFENCE BODY REPAIR STRETCH MARKS
Descriere Crema cu textura usoara ce ajuta la prevenirea vergeturilor si imbunatatirea aspectului celor deja existente.
Reda fermitatea si elasticitatea pielii.
Ideal in timpul si dupa sarcina, unde exista modificari de greutate ce pot duce la aparitia vergeturilor. De asemenea, este recomandata si pentru persoanele ce urmeaza dieta sau frecventeaza sala de sport.
Mod de utilizare Aplicati o cantitate in zonele dorite si masati pana cand se abdoarbe complet.
In timpul sarcinii, utilizati din primele saptamani si continuati timp de 30-40 zile dupa nastere.
Recomandat
pentru
Prevenirea vergeturilor, care pot apărea ca urmare a modificărilor greutății corporale sau pe perioada sarcinii. De asemenea, potrivit pentru persoanele care lucrează în săli de sport.
Continut Vitamina E (5%): promoveaza mecanismele de reparare si aparare ale pielii; imbunatateste functia de bariera a stratului cornos, promoveaza hidratarea, elasticitatea si reinnoirea celulelor.
Pantenol (provitamina B5): substanta reepitelizanta care hidrateaza, protejeaza pielea si favorizeaza reinnoirea celulelor.
Ulei de migdale dulci: combina proprietatile sale puternic emoliente si nutritive cu un nivel ridicat de tolerabilitate al pielii, chiar si pe pielea delicata si sensibila; favorizeaza elasticitatea pielii.
Lista INCI Apa, octildodecanol, tocoferil acetat, ulei de migdale dulci, glicerina, ciclopentasiloxan, polisorbat-60, C12-15 alchil benzoate, stearat de sorbitan, dimeticona, pentilen glicol, propilen glicol, gliceril stearat, polisorbat-20, pantenol, amidon octenilsuccinat de aluminiu, trietanolamina, caprilil glicol, apa de trandafir, hidroxipropil guar, acrilati/C10-30 alchil acrilat, acid caprilhidroxamic, EDTA disodica.
Ambalare si cantitate: Flacon 150 ml

PRODUSE SIMILARE