ONAILS CUTICARE Lipogel pentru indepartarea cuticulelor
martie 31, 2019
DEFENCE SUN BABY&KID Lotiune calmanta dupa plaja
martie 31, 2019

ONAILS S43 - Solutie de intarire a unghiilor

Cod produs: 13981


Gama ONAILS
Descriere Solutie hidroalcoolica, multi-activa pentru unghiile fragile care tind sa se rupa usor.
Datorita formularii sale unice, intareste structura unghiei, impiedicand exfolierea si ruperea acestora.
Protejeaza unghiile subtiri.
Mod de utilizare Aplicati solutia cu ajutorul pensulei incorporate pe tot patul unghiei, insistand asupra marginilor. Folositi de 3-4 ori pe zi timp de o saptamana, apoi continuati cu o singura aplicare pentru cel putin inca trei saptamani.
Recomandat
pentru:
Tratamentul unghiilor fragile, subțiri, cu tendianta de rupere.
Continut Keratina: proteina principală găsită în unghii și cu un conținut ridicat de sulf, elementul care asigură rezistență.
Pantenol (pro-vitamina B5): indispensabil pentru a păstra pielea, părul și unghiile sănătoase, deoarece susține procesul de keratinizare.
Minerale active - Silicon, magneziu, cupru, fier și zinc: oligoelemente (oligoelemente esențiale) care întăresc cheratina.
Lista INCI Apa, alcool denaturat, PEG-200, pantenol, izopropil alcool, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, PVM/MA butil ester, PVM/MA izopropil ester, keratina hidrolizata, alcool n-butil, saccharomyces/ferment de silicon, saccharomyces/ferment de magneziu, saccharomyces/ferment de cupru, saccharomyces/ferment de fier, saccharomyces/ferment de zinc, hidroxid de amoniu, parfum (non-alergic).
Ambalare si cantitate: Flacon 11 ml

PRODUSE SIMILARE