TRIDERM INTIMATE Sapun intim calmant cu pH 7.0
aprilie 1, 2019
ONAILS CUTICARE Lipogel pentru indepartarea cuticulelor
martie 31, 2019

ONAILS ONIX - Solutie impotriva rosului unghiilor (onicofagie)

Cod produs: 13991


Gama ONAILS
Descriere Datorita actiunii cu dubla utilizare oferita de extractele vegetale amare si picante, aceasta reduce tendinta de a suge degetul sau de a roade unghiile si cuticulele.
Recomandat pentru subiectii care au obiceiul de a roade unghiile cand sunt stresati, nervosa, plictisiti.
Promoveaza altfel recresterea naturala a unghiilor.
Mod de utilizare Aplicati produsul pe unghii si pe pielite cu ajutorul periutei incorporate si lasati sa se usuce. Repetati de mai multe ori pe zi, ori de cate ori este nevoie, dupa spalarea mainilor.
Recomandat
pentru
Recomandat pentru persoanele care au obiceiul de a roade unghiile când sunt nervoși, stresați sau plictisiți. Împiedică roaderea unghiilor datorită gustului amar și picant, promovând astfel re-creșterea naturală a unghiilor.
Continut Extract de Quassia Amara: extract extraordinar de amar din lemn de Quassia Amara, un copac crescând în zone tropicale.
Capsicum extract: un extract din fructul capsicum (ardei iute) care este bogat în capsaicină, o substanță extrem de fierbinte (picant).
Benzat de denatoniu: cea mai amplă substanță sintetică cunoscută.
Lista INCI Apa, alcool denaturat, extract de ardei iute rosu, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, extract de amargo, denatoniu benzoat, hidroximetilglicinat de sodiu, acid lactic.
Ambalare si cantitate: Flacon 11 ml

PRODUSE SIMILARE