DEFENCE SUN Supliment alimentar inainte de expunerea la soare
aprilie 1, 2019
DEFENCE BODY DETOXHYDRA Supliment alimentar pentru detoxifiere
aprilie 1, 2019

FASTBENEX - Supliment alimentar cu rezveratrol, Vit. E si vit. D

Cod produs: 24252


Gama FASTBENEX
Descriere Supliment alimentar cu Resveratrol (20 mg) extras din radacina de Polygonum cuspidatum originar din Japonia, vitamina E (60 mg - 500% DZ) si vitamina D (15 mg - 300% DZ), util pentru a preveni si contracara procesele de imbratranire.
Resveratrolul este un polifenol care este folosit pentru a reduce principalele simptome ale menopauzei (bufeuri, transpiratii) si totodata are un efect puternic impotriva radicalilor liberi si imbatranirii.
Vitamina E ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Vitamina D ajuta la pastrarea oaselor sanatoase.
Produs orodispersabil pentru a facilita absorbția. Cu îndulcitori: sorbitol, sucraloză ..
Mod de utilizare 1-2 pliculete pe zi, in acord cu nevoile, preferabil intre mese. Puneti continutul plicului direct in gura fara a-l dizolva in apa. Odata ce pudra intra in contact cu secretiile apoase din gura, se formeaza o dispersie micelara care faciliteaza absorbtia componenetelor produsului.
Recomandat
pentru
Utilizați pentru prevenirea și combaterea proceselor de îmbătrânire declanșate de stresul oxidativ.
Util pentru femeile mature (perimenopauza și menopauza) ca un ajutor pentru atenuarea disconfortului cauzat de nivelurile scăzute de hormoni.
Continut Resveratrol
Vitamina E
Vitamina D
Lista INCI Indulcitori (sorbitol, aspartam, sucraloza, acesulfam K), arome, dioxid de silicon, acid citric, vitamina E, polisorbat-80, trigliceride cu lant mediu, Resveratrol, L-ascorbit palmitat, L-arginina, vitamina D
Ambalare si cantitate: Cutie cu 28 pliculete orodispersabile

PRODUSE SIMILARE