TRIDERM A.D. PRO›SKIN SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU PIELEA CU DERMATITA ATOPICA
mai 10, 2021
DEFENCE HAIR – PACHET TRATAMENT FORTIFICANT
noiembrie 19, 2020

DEFENCE XAGE- fiole concentrate multi-corective

Cod produs: 121553


Gama DEFENCE XAGE ANTI-AGEING FIOLE CONCENTRATE MULTI-CORECTIVE
Descriere Tratament concentrat pentru față care oferă un efect de ridicare instantanee. Datorită unui ingredient activ vegetal special care are un efect de tip botox, acesta atenuează ridurile deja după o oră *. Conține peptide redensifiante și acid hialuronic în diferite greutăți moleculare care funcționează sinergic pentru a ajuta la îmbunătățirea structurilor de susținere a pielii și pentru a păstra hidratarea adânc în piele și pentru a face pielea să arate plin. Îmbogățit cu vitamina C stabilizată pentru a favoriza un ten mai luminos și uniform. Zi de zi, pielea va fi mai suplă, mai fermă și mai compactă. Ridurile și liniile de expresie vor fi vizibil reduse, făcând fața să pară mai tânără. Are o textură fluidă care se absoarbe rapid. Testat oftalmologic.
Mod de utilizare Aplicați conținutul unui flacon pe față și pe gât dimineața și / sau seara și înainte de tratamentul cosmetic obișnuit. Masați ușor cu o mișcare circulară. Uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor.
Recomandat
pentru
Tratament concentrat pentru față care oferă un efect de ridicare instantanee.
Continut Extract de Acmella oleracea: ingredient activ vegetal de tip botox cu efecte de ridicare și netezire a pielii. Acid hialuronic: la diferite greutăți moleculare, garantează hidratarea în toate straturile epidermei Peptide redensifiante: îmbunătăți densitatea, elasticitatea și netezimea pielii Vitamina C (formă stabilă): ajută la combaterea decolorării pielii și protejează celulele pielii de deteriorările cauzate de radicalii liberi rezultate din poluare și razele UV Polizaharidă anti-poluare: ajută la protejarea pielii de poluanții din mediu (particule, metale grele). Trimetilglicină: hidratant osmo-protector, ajută la restabilirea echilibrului de hidratare epidermică


Lista INCI aqua (water), propanediol, betaine, 3-O-ethyl ascorbic acid, methylpropanediol, mannitol, caprylyl glycol, sodium hyaluronate, acmella oleracea extract, hydrolyzed hyaluronic acid, vitis vinifera vine extract (vitis vinifera (grape) vine extract), phenylpropanol, glycerin, biosaccharide gum-4, acetyl tetrapeptide-11, acetyl tetrapeptide-9, 1,2-hexanediol, trisodium ethylenediamine disuccinate.
Ambalare si cantitate: pachet cu 14 fiole, 1,2 ml fiecare fiola

PRODUSE SIMILARE