DEFENCE SUN Lotiune solara fluida cu SPF 50+
mai 27, 2019
DEFENCE DEO Spray vaporizant activ pentru transpiratie excesiva 72h
mai 27, 2019

DEFENCE SUN - Lotiune solara spray cu SPF 50+

Cod produs: 141134


Gama DEFENCE SUN
Descriere O loțiune ușoară, nelipicioasă, ideală pentru utilizarea pe corp.
Dezvoltat pentru a oferi foto protecție triplă:
1. apără împotriva daunelor pe termen scurt, potențate de tehnologia inovatoare Network Expert, care optimizează eficacitatea sistemului de filtrare UVA-UVB
2. apără împotriva radicalilor liberi generați de radiațiile IR
3. apără împotriva daunelor biologice pe termen lung datorită complexului "PRO-REPAIR" care întărește mecanismele de protecție și reparare a ADN-ului.
Protecție UVA-UVB-IR.
Rezistent la apă.
Mod de utilizare Aplicați înainte de expunerea la soare și repetați frecvent aplicarea.
Se agită înainte de utilizare.
Nu pulverizați direct pe față.
Evitați contactul direct cu hainele.
Recomandat
pentru:
Utilizați la prima expunere la soare, atunci când soarele este puternic, mai ales dacă pielea este foarte sensibila și hiperreactiva la soare. Ideala pentru pielea normală / mixta.
Continut Filtre UVA și UVB foto-stabile
Tehnologia NETWORK EXPERT: bazată pe un polimer special care formează o plasă pe piele care "reține" filtre, ceea ce duce la o distribuție maximă a protecției pielii și o performanță îmbunătățită a filtrării.
PRO-REPAIR Complex, o sinergie specială a ingredientelor active:
Niacin: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând astfel mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului.
Beta-Glucan / L-carnosină: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi.
Vitamina E: are un efect antioxidant.
Lista INCI Apă, dietilamino hidroxibenzoil hexil benzoat, etilhexil metoxicinamat, dibutil adipat, C12-15 alchil benzoat, trigliceridă caprilică / caprică, bis-etilhexiloxifenol metoxifenil triazină, etilhexil triazonă, pentilenglicol, octetilsuccinat de amidon de aluminiu, PVP triacontanil, dicapriil carbonat, poloxamer 407, sodiu stearil-glutamat, niacinamidă, ferment de lactobacillus, pantenol, alantoină, tocoferil acetat, carboximetil beta-glucan sodic, carnosină, dimeticonă, copolimer PPG-12 / SMDI, caprilglicol, etilhexilglicerină, glicerină, acid caprilhidroxamic, hidroxipropilmetilceluloză, acid lactic, gumă xantan , etilendiamina disuccinat de trisodiu.
Ambalare si cantitate Flacon 125 ml

PRODUSE SIMILARE