DEFENCE SUN BABY&KID Lotiune solara fluida cu SPF 50+
martie 31, 2019
DEFENCE SUN Crema solara cu minerale cu SPF 30
martie 31, 2019

DEFENCE SUN - Lotiune solara fluida cu SPF 30

Cod produs: 142144


Gama DEFENCE SUN
Descriere Lotiune cremoasa, disponibila sub forma de pulverizare, non-lipicioasa.
Ofera protectie foto tripla, apara impotriva daunelor pe termen scurt, potentate de tehnologia inovatoare “NETWORK EXPERT”, care optimizeaza eficacitatea sistemului de filtrare UVA-UVB, apara impotriva radicalilor liberi generati de radiatiile IR, apara impotriva daunelor biologice pe termen lung datorita complexului “PRO-REPAIR”, care intareste mecanismele de protectie si reparare ale AND-ului.
Recomandata pentru prima expunere la soare, mai ales daca pielea este alba si hiperreactiva.
Protectie UVA-UVB-IR.
Rezistenta la apa.
Mod de utilizare Agitati inainte de utilizare. Aplicati inainte de expunerea la soare si repetati frecvent aplicarea. Nu pulverizati direct pe fata si evitati contactul direct cu hainele.
Recomandat
pentru
Prima expunere la soare, când este în soare puternic, dacă pielea este corectă și hiperreactivă la soare.
Continut Filtre UVA și UVB foto-stabile
Tehnologia NETWORK EXPERT: bazată pe un polimer special care formează o plasă pe piele care "reține" filtre, ceea ce duce la o distribuție maximă a protecției solului peste piele și o performanță îmbunătățită a filtrării.
PRO-REPAIR Complex, o sinergie specială a ingredientelor active:
Niacina: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând astfel mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului
Beta-Glucan / L-Carnosine: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi
Vitamina E: are un efect antioxidant
Lista INCI Apa, etilhexil metoxicinamat, dietilamino hexil hidroxibenzoil benzoat, C12-15 alchil benzoat, trigliceride caprilica/caprice, dibutil adipat, triacontanil PVP, amidon octenilsuccinat de aluminiu, pentilen glicol, carbonat dicaprilil, poloxamer 407, niacinamida, stearoil glutamat de sodiu, ferment lactobacil, etilhexil triazona, tocoferil acetat, carboximetil beta-glucan de sodiu, carnozina, dimeticona, PPG-12/SMDI, pantenol, alantoina, caprilil glicol, etilhexilglicerina, acid caprilhidroxamic, glicerina, hidroxipropil metilceluloza, acid lactic, guma de xantan, EDDS trisodica.
Ambalare si cantitate: Flacon 125 ml

PRODUSE SIMILARE