TRIDERM AD Crema de curatare pentru dermatita atopica
mai 29, 2019
DEFENCE SUN Lotiune calmanta dupa plaja
mai 27, 2019

DEFENCE SUN - Lotiune rehidratanta dupa plaja

Cod produs: 147024


Gama DEFENCE SUN
Descriere Formula ușoara, care se absoarbe rapid si ofera un sentiment de prospețime imediat pentru pielea deshidratată din cauza soarelui. Reechilibrează nivelele naturale de hidratare ale pielii, ajutând la reducerea pielii crapate. Dispune de complexul special "PRO-REPAIR" ce contracareaza daunele induse de soare, prin promovarea mecanismelor biologice de reparare a pielii.
Mod de utilizare Se aplică pe fața și pe corp după expunerea la soare.
Recomandat
pentru
Utilizați pentru a reîmprospăta și calma pielea după expunerea la soare; Contracareaza deshidratarea și reduce roșeața.
Continut Complex PRO-REPAIR, o sinergie specială a ingredientelor active:
Niacina: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând astfel mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului
Beta-Glucan / L-Carnosine: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi
Vitamina E: are un efect antioxidant
Acid 18-beta-gliciretinic și alfa-bisabolol: ingrediente derivate din plante care au un efect calmant dovedit. Oferiți o ușurare eficientă, reducând roșeața și iritarea.
Pantenolul (provitamina B5): asigură hidratarea și ușurează orice disconfort cauzat de expunerea excesivă la soare.
Alantoina: protejează și repară pielea, în timp ce roșeață liniștitoare
Lista INCI Apă, octadodecanol, ciclopentasiloxan, glicerină, propilenglicol, parafin lichid, polisorbat 60, benzoat de aluminiu C12-15, stearat de sorbitan, dimeticonă, carbomer TEA, gliceril stearat, niacinamidă, gluten, carnosină, bisabolol, alantoină, octetilsuccinat de amidon de aluminiu, acrilat / c10-30 acrilat de alchil acrilat, lactat de metil, acid gliciretinic, pantenol, frunză de apă mixtus, apă de frunză de mentha piperita, capriil glicol, capriloil glicină, hidroxipropil guar, acid caprilhidroxamic, poliquaternium-6, EDTA disodiu.
Ambalare si cantitate: Flacon 200 ml

PRODUSE SIMILARE