DEFENCE SUN Lotiune rehidratanta dupa plaja
mai 27, 2019
DEFENCE SUN Fluid matifiant cu SPF 30
mai 27, 2019

DEFENCE SUN - Lotiune calmanta dupa plaja

Cod produs: 147124


Gama DEFENCE SUN
Descriere Formularea specifică pentru calmarea eficientă a senzațiilor de arsură declanșate de expunerea excesivă la soare. Cu o textura usoara ce include un amestec de ingrediente active calmante, hidrateaza pielea si ajuta la reducerea rapida a rosetii. Dispune de complexul special PRO-REPAIR ce contracareaza deteriorările provocate de soare, inclusiv după expunerea la soare, prin promovarea mecanismelor biologice de reparare a pielii.
Mod de utilizare Aplicați pe fața și alte zone care necesită tratament după expunerea la soare. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact, clătiți bine ochii.
Recomandat
pentru
Utilizați pentru a atenua senzațiile de arsură, pentru a reduce roșeața și iritatia.
Continut Acid 18-beta-gliciretinic și alfa-bisabolol: ingrediente derivate din plante care au un efect calmant dovedit. Oferiți o ușurare eficientă, reducând roșeața și iritarea.
Pantenolul (provitamina B5): asigură hidratarea și ușurează orice disconfort cauzat de expunerea excesivă la soare.
Alantoina: protejează și repară pielea, în timp ce roșeață liniștitoare.
PRO - REPAIR Complex, care include:
Niacina: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând astfel mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului.
Beta-Glucan / L-Carnosine: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi.
Vitamina E: are un efect antioxidant.
Lista INCI Apa, octildodecanol, ciclopentasiloxan, parafina lichida, polisorbat 60, glicerina, C12-15 alchil benzoat, butilen glicol, stearat de sorbitan, dimeticona, pantenol, niacinamida, gliceril stearat, uree, tocoferil acetat, metil lactat, bisabolol, alantoina, amidon octenilsuccinat de aluminiu, carnozina, carboximetil beta-glucan de sodiu, acid gliciretinic, polisorbat 20, caprilil glicol, acrilati/C10-30 alchil acrilat, apa de mirt, apa de menta, acool batil, carbomer de sodiu, hidroxipropil guar, pentilen glicol, acid caprilhidroxamic, poliquarterniu-6, EDDS trisodica.
Ambalare si cantitate: Tub 75 ml

PRODUSE SIMILARE