DEFENCE SUN BABY&KID Lotiune solara spray cu SPF 50+
martie 31, 2019
DEFENCE SUN Stick cu protectie solara inalta cu SPF 50+
martie 31, 2019

DEFENCE SUN - Fluid matifiant cu SPF 50+

Cod produs: 142614


Gama DEFENCE SUN
Descriere Prezinta o textura usoara, non-lipicioasa, ce ofera un efect matifiant pe pielea normala/mixta.
Ofera protectie foto tripla, apara impotriva daunelor pe termen scurt, potentate de tehnologia inovatoare “NETWORK EXPERT”, care optimizeaza eficacitatea sistemului de filtrare UVA-UVB, apara impotriva radicalilor liberi generati de radiatiile IR, apara impotriva daunelor biologice pe termen lung datorita complexului “PRO-REPAIR”, care intareste mecanismele de protectie si reparare ale AND-ului.
Recomandat pentru prima expunere la soare, mai ales daca pielea este alba si hiperreactiva.
Rezistent la apa.
Testat pentru a fi non-comedogenic
.
Mod de utilizare Agitati inainte de utilizare. Aplicati inainte de expunerea la soare si repetati frecvent aplicarea. Nu pulverizati direct pe fata si evitati contactul direct cu hainele.
Recomandat
pentru
Utilizați la prima expunere la soare, atunci când soarele este puternic, mai les dacă pielea ta este foarte sensilbila și hiperreactiva la soare. Ideal pentru pielea normală / mixta.
Continut Filtre UVA și UVB foto-stabile
Tehnologia NETWORK EXPERT: bazată pe un polimer special care formează o pelicula care "reține" filtrele pe piele, asigurand o aplicare si protectie a pielii cat mai buna.
PRO-REPAIR Complex, o sinergie specială a ingredientelor active:
Niacina: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând astfel mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului.
Beta-Glucan / L-Carnosine: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi.
Vitamina E: are un efect antioxidant.
Lista INCI Apa, dietilamino hidroxibenzoil hexil benzoat, , etilhexilmetoxicinamat, silice, glicerina, butilen glicol, etilhexil triazona, triacontanil PVP, dibutil adipat, bis-etilhexiloxifenol metoxifenil triazina, poloxamer 407, dioxid de titan, niacinamida, , tocoferil acetat, carboximetil beta-glucan de sodiu, carnozina, caprilil glicol, unt de Shea, pantenol, alantoina, cetil fosfat de potasiu, dimeticona, poliacrilat de sodiu, PPG-12/SMDI, alcool cetearil, esteri de jojoba, pentilen glicol, acid caprilhidroxamic, EDDS trisodica.
Ambalare si cantitate: Flacon 50 ml

PRODUSE SIMILARE