DEFENCE SUN Lotiune calmanta dupa plaja
mai 27, 2019
DEFENCE SUN Lotiune solara spray cu SPF 30
mai 27, 2019

DEFENCE SUN - Fluid matifiant cu SPF 30

Cod produs: 142614


Gama DEFENCE SUN
Descriere Loțiune solară cu o textura foarte ușoară, lipicioasă. Oferă un efect mat pe pielea feței.
Dezvoltat pentru a oferi o protecție triplă foto:
apără împotriva daunelor pe termen scurt, potențate de tehnologia inovatoare Network Expert, care optimizează eficacitatea sistemului de filtrare UVA-UVB
apără împotriva radicalilor liberi generați de radiațiile IR
apără împotriva daunelor biologice pe termen lung datorită complexului "PRO-REPAIR" care întărește mecanismele de protecție și reparații ale ADN-ului
Testat pentru a fi non-comedogenic.
Protecție UVA-UVB-IR.
Rezistent la apă.
Mod de utilizare Agitati inainte de utilizare. Aplicati inainte de expunerea la soare si repetati frecvent aplicarea. Nu pulverizati direct pe fata si evitati contactul direct cu hainele.
Recomandat
pentru
Utilizați la prima expunere la soare, atunci când soarele este puternic, mai ales dacă pielea ta este foarte sensibila și hiperreactiva la soare. Ideal pentru pielea normală / mixta.
Continut Filtre UVA și UVB foto-stabile
Tehnologia NETWORK EXPERT: bazată pe un polimer special care formează o plasă pe piele care "reține" filtre, ceea ce duce la o distribuție maximă a protecției solului peste piele și o performanță îmbunătățită a filtrării.
PRO-REPAIR Complex, o sinergie specială a ingredientelor active:
Niacina: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând astfel mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului.
Beta-Glucan / L-Carnosine: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi.
Vitamina E: are un efect antioxidant.
Lista INCI Apa, dietilamino hidroxibenzoil hexil benzoat, , etilhexilmetoxicinamat, silice, glicerina, butilen glicol, etilhexil triazona, triacontanil PVP, dibutil adipat, bis-etilhexiloxifenol metoxifenil triazina, poloxamer 407, dioxid de titan, niacinamida, , tocoferil acetat, carboximetil beta-glucan de sodiu, carnozina, caprilil glicol, unt de Shea, pantenol, alantoina, cetil fosfat de potasiu, dimeticona, poliacrilat de sodiu, PPG-12/SMDI, alcool cetearil, esteri de jojoba, pentilen glicol, acid caprilhidroxamic, EDDS trisodica.
Ambalare si cantitate: Flacon 50 ml

PRODUSE SIMILARE