DEFENCE SUN Lotiune solara fluida cu SPF 30
martie 31, 2019
DEFENCE SUN Fond de ten compact cu SPF 50
martie 31, 2019

DEFENCE SUN - Crema solara cu minerale cu SPF 30

Cod produs: 141424


Gama DEFENCE SUN
Descriere Crema de fata si de corp dezvoltata doar cu filtre minerale.
Ideala pentru protectia foto a pielii albe, hipersensibile, afectata de dermatita atopica sau delicata in urma tratamentelor cosmetice.
Creata pentru a oferi tripla foto protectie: Protectie impotriva agentilor daunatori pe termen scurt datorita filtrelor UVA-UVB.
Protectie impotriva radicalilor liberi generate de radiatiile IR.
Apara impotriva agentilor daunatori pe termen lung datorita complexului “PRO-REPARARE”, care intareste mecanismele de protectie si reparare a ADN-ului.
Protectie UVA-UVB-IR.
Rezistenta la apa.
Mod de utilizare Aplicati inainte de expunerea la soare si repetati frecvent.
Recomandat
pentru
Piele normala, hipersensibilă (de exemplu, dermatită atopică) sau fragilă (de exemplu fragilizată de la tratamentele de infrumusetare recente). De asemenea, recomandata pentru protejarea alunitelor și a cicatricilor.
Continut Filtre minerale (dioxid de titan, oxid de zinc)
PRO-REPAIR Complex, o sinergie specială a ingredientelor active:
Niacina: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând astfel mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului.
Beta-Glucan / L-Carnosine: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi.
Vitamina E: are un efect antioxidant.
Lista INCI Apa, oxid de zinc, C12-15 alchil benzoat, stearil heptanoat, PEG-30 dipolihidroxistearat, PPG-15 stearil eter, dimeticona, ciclopentasiloxan, unt de Shea, niacinamida, trietoxicaprililsilan, tocoferil acetat, carboximetil beta-glucan de sodiu, pentilen glicol, PVP triacontanil, caprilil glicol, pantenol, alantoina, clorura de sodiu, disteardimoniu hectorit, dipropilen glicol, disuccinat de etilendiamina trisodica
Ambalare si cantitate: Tub 100 ml

PRODUSE SIMILARE