XSENSE Gel de dus Ocean Wave
mai 16, 2019
SHINE ON HS Vopsea tratament pentru păr culoare blond miere intens 10.3
mai 14, 2019

DEFENCE SUN - Lotiune solara spray cu SPF 30

Cod produs: 142244


Gama DEFENCE SUN BABY&KID
Descriere Loțiune de soare usor de aplicat, special creată pentru pielea delicată a bebelusilor și a copiilor.
Ofera protectie foto tripla, apara impotriva daunelor pe termen scurt, potentate de tehnologia inovatoare “NETWORK EXPERT”, care optimizeaza eficacitatea sistemului de filtrare UVA-UVB, apara impotriva radicalilor liberi generati de radiatiile IR, apara impotriva daunelor biologice pe termen lung datorita complexului “PRO-REPAIR”, care intareste mecanismele de protectie si reparare ale AND-ului.
Protectie UVA-UVB- IR
Rezistenta la apa.
Testata pentru a fi rezistenta la nisip
.
Mod de utilizare Aplicati o cantitate generoasa inainte de expunerea la soare si repetati frecvent aplicarea. Agitati inainte de a utiliza. Nu pulverizati direct pe fata. Evitati contactul cu hainele.
Recomandat
pentru:
Fotoprotectia pielii bebelusilor si a copiilor.
Continut Filtre UVA și UVB foto-stabile
Tehnologia NETWORK EXPERT: bazată pe un polimer special care formează o plasă pe piele care "reține" filtre, ceea ce duce la o distribuție maximă a protecției pielii și o performanță îmbunătățită a filtrării.
PRO-REPAIR Complex, o sinergie specială a ingredientelor active:
Niacin: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând astfel mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului.
Beta-Glucan / L-Carnosine: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi.
Vitamina E: are un efect antioxidant.
Lista INCI Apă, dietilamino hidroxibenzoil hexil benzoat, etilhexil metoxicinamat, dibutil adipat, C12-15 alchil benzoat, trigliceridă caprilică / caprică, bis-etilhexiloxifenol metoxifenil triazină, etilhexil triazonă, pentilenglicol, octetilsuccinat de amidon de aluminiu, PVP triacontanil, dicapriil carbonat, poloxamer 407, sodiu stearil-glutamat, niacinamidă, ferment de lactobacillus, pantenol, alantoină, tocoferil acetat, carboximetil beta-glucan sodic, carnosină, dimeticonă, copolimer PPG-12 / SMDI, caprilglicol, etilhexilglicerină, glicerină, acid caprilhidroxamic, hidroxipropilmetilceluloză, acid lactic, gumă xantan , etilendiamina disuccinat de trisodiu.
Ambalare si cantitate Flacon 125 ml

PRODUSE SIMILARE