DEFENCE SUN BABY&KID Lotiune calmanta dupa plaja
martie 31, 2019
DEFENCE SUN Lotiune solara fluida cu SPF 30
martie 31, 2019

DEFENCE SUN BABY&KID - Lotiune solara fluida cu SPF 50+

Cod produs: 141244


Gama DEFENCE SUN
Descriere Lotiune disponibila si sub forma de spray, non-lipicioasa, usor de aplicat, speciala pentru pielea sensibila a nou-nascutilor si a copiilor.
Ofera protectie foto tripla, apara impotriva daunelor pe termen scurt, potentate de tehnologia inovatoare “NETWORK EXPERT”, care optimizeaza eficacitatea sistemului de filtrare UVA-UVB, apara impotriva radicalilor liberi generati de radiatiile IR, apara impotriva daunelor biologice pe termen lung datorita complexului “PRO-REPAIR”, care intareste mecanismele de protectie si reparare ale AND-ului.
Recomandata pentru prima expunere la soare, mai ales daca pielea este alba si hiperreactiva.
Rezistenta la apa.
Testata pentru a fi rezistenta la nisip.
Mod de utilizare Aplicati o cantitate generoasa inainte de expunerea la soare si repetati frecvent aplicarea. Agitati inainte de a utiliza. Nu pulverizati direct pe fata. Evitati contactul cu hainele
Recomandat
pentru
Fotoprotectia pielii bebelusilor si a copiilor.
Continut Filtre foto stabile UVA și UVB.
Tehnologia NETWORK EXPERT: bazată pe un polimer special care formează o pelicula pe piele care "reține" filtre, care are ca rezultat distribuția maximă a protecției solare pe piele și o performanță îmbunătățită de filtrare.
PRO-REPAIR Complex, o sinergie specială a ingredientelor active:
Niacina: ajută la combaterea daunelor biologice, consolidând mecanismele naturale de protecție și reparare a ADN-ului.
Beta-Glucan / L-Carnosine: o asociere brevetată de ingrediente care stimulează sistemele naturale de apărare ale pielii și controlează radicalii liberi.
Vitamina E: are un efect antioxidant.
LISTA INCI Apa, dietilamino hexil hidroxibenzoil benzoat, etilhexil metoxicinamat, dibutil adipat, C12-15 alchil benzoat, trigliceride caprilica/caprica, bis-etilhexiloxifenol metoxifenil triazina, etilhexil triazona, pentilen glicol, amidon octenilsuccinat de aluminiu, triacontanil PVP, carbonat dicaprilil, poloxamer 407, stearoil glutamat de sodiu, niacinamida, ferment lactobacil, pantenol, alantoina, , tocoferil acetat, carboximetil beta-glucan de sodiu, carnozina, dimeticona, PPG-12/SMDI, caprilil glicol, etilhexilglicerina, glicerina, acid caprilhidroxamic, hidroxipropil metilceluloza, acid lactic, guma de xantan, EDDS trisodica.
Ambalare si cantitate: Flacon 125 ml

PRODUSE SIMILARE