DEFENCE HAIR FORTIFICANTE SAMPON FORTIFICANT
noiembrie 19, 2020
DEFENCE SKINERGY BALSAM DE REACTIVARE
noiembrie 19, 2020

DEFENCE SKINERGY- FIOLE CONCENTRATE DE REACTIVARE cu Adaptogen Complex Plus

Cod produs: 11273


Gama DEFENCE SKINERGY- FIOLE CONCENTRATE DE REACTIVARE cu Adaptogen Complex Plus
Descriere Ser ultra-concentrat în fiole prețioase in doză unică utile in a reactiva energia pielii, oferind apărare completă împotriva efectelor stresului, cum ar fi îmbătrânirea prematură, pierderea elasticității și tenul cu aspect tern. Include Complexul "Adaptogen Complex Plus", o sinergie puternică alcatuita din: extract adaptogen de plantă și un ingredient special oleo-activ, care crește rezistența pielii la toate tipurile de factori de stres si ii reda vitalitatea. La aplicare, pielea va arata imediat matasoasa, moale si uniforma. Folosit seara, va face pielea să arate netedă, ferma și odihnită dimineața.
Mod de utilizare Deschideți o fiolă rotind ușor secțiunea superioară, turnați produsul în mână și apoi folosiți vârful degetelor pentru a aplica pe față și gât, după ce ați curățat pielea. Utilizați dimineața și / sau seara înainte de crema obișnuită. Păstrați ambalajul bine închis într-un loc răcoros și uscat. Fiolele se conservă cel mai bine depozitându-le în ambalajul lor original. Deoarece învelișul fiolei este fabricat din material natural, poate apărea faptul că fiolele aderă una la alta.
La utilizare, colectați o singură fiolă, detașându-o ușor de celelalte.
Invelișului fiolelor ar putea duce la o posibila aderență intre fiole. In cazul in care se intampla acest lucru dezlipiti usor fiolele lipite intre ele.
Recomandat
pentru
Reactiveaza energia pielii; Protejeaza pielea de efectele nocive ale factorilor daunatori externi. Imbunatateste tratamentul cu crema. Ideal pentru femeile de peste 40 de ani.
Continut Complex Adaptogen Plus combinație exclusivă de extract uleios din fructe de magnolie (Schisandra chinensis), o plantă cunoscută pentru proprietățile sale tonice și adaptogene excelente și un oleoactiv selectat (GGP).
Extract de Schisandra adaptogen activ, caracterizat printr-un fitocomplex bogat în lignani și acizi grași nesaturați (ω-6 și ω-9). Are o acțiune revitalizantă și reduce stresul oxidativ, chiar și din poluanții urbani, crescând rezistența pielii și îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii.
GGP activ special care întârzie îmbătrânirea celulară, păstrând lungimea telomerilor. Promovează reînnoirea elementelor de susținere a pielii, contracarând pierderea densității și semnele de relaxare.
Lista INCI isododecane, neopentyl glycol diheptanoate, dimethicone crosspolymer, silica, caprylic/capric triglyceride, CI 77891 (titanium dioxide), tocopherol, schisandra chinensis fruit extract, CI 77491 (iron oxide), geranylgeranylisopropanol.
Ambalare si cantitate: Flacon cu 60 fiole de unica folosinta

PRODUSE SIMILARE