DEFENCE SUN Lotiune spray trasparenta cu SPF 50+
iulie 31, 2019
DEFENCE COLOR KOHL&KAJAL – Creion pentru conturul ochilor
iulie 19, 2019

DEFENCE MIST - Spray de fata cu SPF 30

Cod produs: 116905


Gama DEFENCE
Fără Conservanți, Fără Parfum, Fără Gluten, Testat pentru nichel
Descriere Un spray foarte ușor, care creează un film invizibil ce protejează pielea fetei de agresorii externi: radiatii UV - poluanti - lumina albastra.
Are un efect revigorant, protejeaza impotriva deshidratarii si este util sa fixati machiajul.
Eficacitate dovedita: -50% stres oxidativ de la poluanti. (Test in vitro: reducerea productiei de ROS in keratinocitele expuse la poluanții din aer (particule si metale grele).
Pentru toate tipurile de piele.
Mod de utilizare Se agita bine. Inchideti ochii si gura. Se pulverizeaza pe fata (de la 20 cm) si se lasă sa se usuce natural.
Continut Filtre de protectie solara UVA-UVB: protejeaza impotriva radiatiilor UVA si UVB.
Ingredient activ global anti-poluare: complex de plante derivate care conțin ingrediente active din germeni de orez rosu și orez negru; impiedica formarea de radicali liberi, protejand astfel pielea de poluantii urbani si de lumina albastra (HEV - Lumina vizibila inalta) emise de dispozitive electronice.
Asociere patentata Beta-Glucan/L-Carnosine: intareste pielea, sustinand astfel apararea naturala a pielii.
Vitamina B5 (pantenol): hidrateaza si protejeaza pielea.
Vitamina E: antioxidant.
Lista INCI Apa, homosalat, caprilil meticona, etilhexil salicilat, dimeticona, fenil dibenzimidazol tetrasulfonat disodic, arginina, dibutil adipat, acid fenilbenzimidazol sulfonic, PVP triacontanil, etilhexil metoxicinamat, dicaprilil carbonat, 1,5-pentandiol, ulei de soia, tocoferil acetat, extract de germen de orez, extract de orez, carboximetil betaglucan de sodiu, pantenol, glicerina, carnozina, butilen glicol, silice, caprilil glicol, etilhexilglicerina, poligliceril-3 diizostearat, acid caprilhidroxamic, pentilen glicol, disuccinat de etilendiamina trisodica.
Ambalare si cantitate: Spray 75 ml

PRODUSE SIMILARE