DEFENCE HYDRA5 MAT Crema matifianta hidratanta
martie 23, 2019
DEFENCE HYDRA5 BOOSTER Ser intensiv hidratant
martie 23, 2019

DEFENCE HYDRA5 RADIANCE - Crema-gel iluminatoare hidratanta

Cod produs:111571


Gama DEFENCE HYDRA5 RADIANCE
Descriere Cu o textura foarte usoara si cu absorbtie rapida, ofera instantaneu un sentiment de prospetime si confort.
Cu complexul special DetoxHyal5, detoxifica si hidrateaza pielea timp de 24 de ore, lasand-o mai radianta, mai ferma si mai fina.
Utilizați pentru a hidrata si a ilumina pielea normala, de asemenea, atunci cand este sensibila.
Recomandata pentru a preveni imbatranirea pielii.
Mod de utilizare Aplicati dimineata si / sau seara dupa curatarea pielii, fie individual sau dupa aplicarea DEFENCE Hydra5 Booster.
Recomandat
pentru
Folositi pentru a hidrata si ilumina pielea normala cat si pielea sensibila. Utilizati pentru a preveni imbatranirea pielii.
Continut DetoxHyal5: o combinatie de ingrediente active detoxifiante de origine vegetala si acid hialuronic in 5 greutati moleculare diferite pentru o hidratare intensa a pielii si pentru a intari mecanismele de aparare naturale impotriva stresului oxidativ zilnic.
Extract de Cistus incanus: planta mediteraneana bogata in polifenoli. Cu un puternic efect antioxidant, controleaza atat endogen (declansat de respiratia celulara) cat si exogen (declansate de radiatii UV, poluare) radicali liberi.
Extract de Gynostemma: creste in Orientul indepartat, are proprietati energizante si reechilibrate. intareste functia de bariera a pielii, imbunatatind mecanismele de aparare si mecanismele naturale de detoxifiere.
Acid hialuronic in 5 greutati moleculare diferite: asigura o hidratare profunda in toate straturile epidermei-la suprafata pentru a combate deshidratarea si in profunzime pentru a restabili rezervele de apa ale pielii.
Arginina si vitamina E: au proprietati de regenerare a pielii.
Lista INCI Apa, dicaprilil carbonat, poliizobutena hidrogenata, cetil palmitat, dimer dilinoleil hidrogenat/dimetilcarbonat, glicerina, metil metacrilat, acriloildimetiltaurat de amoniu/VP, tocoferil acetat, etilhexil palmitat, arginina, glutamina, etilhexilglicerina, caprilil glicol, pentilen glicol, extract de floare/frunza/stem de trandafir de stanca, extract de frunza/stem de jiaogulan, hialuronat de sodiu, acid hialuronic, acid hialuronic hidrolizat, extract de fruct de zanthoxylum bungeanum, acrilati/C10-30 alchil acrilat, dipropilen glicol, decil glucozida, alcool oleil, trihidroxistearin, glucomannan, metil metacrilat, disuccinat de etilendiamina trisodica.
Ambalare si cantitate Tub 50 ml

PRODUSE SIMILARE