DEFENCE HYDRA5 BOOSTER Ser intensiv hidratant
martie 23, 2019
DEFENCE HYDRA Crema hidratanta cu textura grasa
martie 23, 2019

DEFENCE HYDRA - Crema hidratanta cu textura lejera

Cod produs:111311


Gama DEFENCE HYDRA
Descriere Tratament cu tolerabilitate ridicata care restabileste si regleaza hidratarea, limitand pierderea apei.
Garanteaza o hidratare imediata si prelungita, datorita unui complex special zaharidic natural, care are un efect de "magnet" asupra apei, chiar si la niveluri scazute de umiditate, creand o rezerva constanta si de lunga durata de umiditate.
Textura usoara si placuta, non-uleioasa, ce se absoarbe imediat in piele.
Mod de utilizare Aplicati dimineata si seara, pe fata, gat si decolteu, dupa curatare.
Recomandat
pentru
Utilizati pentru a hidrata pielea sensibila normala, mixta sau alergica. Excelenta ca baza de machiaj.
Continut Unt de Shea: Unt emolient si protector din plante. Datorita continutului fractiunii sale nesaponificabile, calmeaza pielea.
Izomerat de zaharida: derivat de glucoza care, datorita structurii sale, actioneaza ca un regulator puternic de hidratare, retinand apa in piele, avand astfel un asa-numit "efect magnet asupra apei".
Ingredientele hidratante: asigura un efect de 2 in 1 care garanteaza o hidratare imediata a straturilor superficiale si adanci ale pielii.
Lista INCI Apa, C12-15 alchil benzoat, gliceril stearat, etilhexil palmitat, glicerina, unt de Shea, ulei de jojoba, izopropil palmitat, ciclopentasiloxan, pentilen glicol, izononil izononanoat, bis-digliceril poliaciladipat-2, PEG-100 stearat, caprilil glicol, alcool cetearil, stearoil lactilat de sodiu, betaina, apa de trandafir, izomerat de zaharid, hialuronat de sodiu, acid aleuritic, extract de drojdie, serina, guma de acacia senegal, glicoproteine, gliceril polimetacrilat, C13-14 izoparafina, acrilamida/acriloildimetiltaurat de sodiu, dimeticona, acriloildimetiltaurat de amoniu/VP, carbomer de sodiu, acid caprilhidroxamic, butilen glicol, guma de sclerotiu, algina, laureth-7, EDTA disodica.
Ambalare si cantitate Tub 50 ml

PRODUSE SIMILARE