DEFENCE HYDRA Crema hidratanta cu textura lejera
martie 23, 2019
DEFENCE HYDRA5 OPTHYDRA Crema hidratanta multiactiva
martie 23, 2019

DEFENCE HYDRA - Crema hidratanta cu textura grasa

Cod produs:111351


Gama DEFENCE HYDRA
Descriere Tratament cu mare tolerabilitate care hidrateaza, intareste pielea si reface bariera acesteia.
Asigura o hidratare imediata, profunda si de lunga durata, datorita unei matrice de protectie tridimensionala originala, care imbunatateste hidratarea si asigura un efect important de formare a filmului.
Pielea este hranita, protejata, matasoasa.
Textura bogata si cremoasa, nu lasa pielea uleioasa si este absorbita rapid.
Mod de utilizare Aplicati dimineata si seara, pe fata, gat si decolteu, dupa curatare.
Recomandat
pentru
Utilizati pentru a hidrata pielea uscata si foarte uscata, sensibila sau cu probleme de alergie. O baza excelenta pentru machiaj.
Continut Serina: aminoacid important al factorului natural de hidratare (NMF) cu proprietati puternice de hidratare. Este eliberat lent pentru a permite un efect de lunga durata.
Extract de Imperata cilindrica: bogat in potasiu, asigura o hidratare instantanee si de lunga durata.
Unt de Shea: Unt emolient si protector din plante. Datorita continutului fractiunii nesaponificabile, calmeaza pielea.
Izomerat de zaharida: derivat de glucoza care, datorita structurii sale, actioneaza ca un regulator puternic de hidratare, retinand mai multa apa in piele, avand astfel un asa-numit "efect magnet asupra apei".
Lista INCI Apa, gliceril stearat, glicerina, etilhexil palmitat, C12-15 alchil benzoat, unt de Shea, ulei de jojoba, izopropil palmitat, ciclopentasiloxan, pentilen glicol, bis-digliceril poliacildipat-2, izononil izononanoat, alcool cetearil, PEG-100 stearat, caprilil glicol, trigliceride C12-18 hidrogenate, stearoil lactilat de sodiu, betaina, apa de trandafir, izomerat de zaharid, hialuronat de sodiu, serina, guma de acacia senegal, C13-14 izoparafina, acrilamida/acriloildimetiltaurat, dimeticona, carbomer de sodiu, acid caprilhidroxamic, butilen glicol, guma de sclerotiu, algina, lauret-7, EDTA disodica.
Ambalare si cantitate Tub 50 ml

PRODUSE SIMILARE