TRIDERM LENIL+ Crema antiinflamatoare nesteroidiana
martie 29, 2019
DEFENCE KS TRICOSAFE Supliment alimentar
martie 25, 2019

DEFENCE HAIR ANTIFORFORA DS - Sampon intensiv anti-matreata pentru scalp seboreic

Cod produs: 16311


Gama DEFENCE HAIR ANTIFORFORA DS
Descriere Formula cu eficacitate dovedită * care normalizează secreția sebumului și, datorită sinergiei agenților antifungici, contribuie la reducerea manifestărilor legate de dermatita seboreică (scuame, mâncărime). * EVALUARE CLINICĂ ȘI INSTRUMENTALĂ pe 20 de subiecți cu dermatită seboreică.
Mod de utilizare Ca tratament intensiv, folositi alternative o zi da, una nu. Aplicati pe parul umed, masati si lasati sa actioneze pentru 2 minute. Clatiti cu apa din abundenta. Ca tratament de intretinere, spalati de 2 ori pe saptamana.
Recomandat
pentru:
Utilizați pentru a normaliza seboreea și pentru a reduce simptomele dermatitei seboreice (scuame, mâncărime).
Continut Pirithionul de zinc: regleaza sebumul și are efect anti-micotic. Atenuează iritatiile și reduce intensitatea matretii și mâncărimea.
Ciclopiroxolamina: inhibă proliferarea furfur Malassezia, ciuperca considerata un factor declanșator pentru exfolierea excesivă a scalpului.
Zinc PCA: are efect de reglare a sebumului și hidratare.
Lista INCI Apa, sulfat miret de sodiu, cocoamfodiacetat disodic, acetamida MEA, lauroil metil iztionat de sodiu, copolimer de acrilati, oxid cocamidopropilamina, ciclopirox olamina, lauril glucozida, polisorbat-20, caprilil glicol, piritiona de zinc, pentilen glicol, PCA de zinc, metil iztionat de sodiu, acid citric, clorura de hidroxipropil guar hidroxipropiltrimoniu, acid lauric, laurat de zinc, laurat de sodiu, disuccinat de etilendiamina trisodica, parfum (non-alergic).
Ambalare si cantitate: Flacon 125 ml

PRODUSE SIMILARE