XSENSE Gel de dus Tropical Juice
martie 22, 2019
DEFENCE Lotiune tonica revigoranta
martie 22, 2019

DEFENCE - Gel de curatare reechilibrant

Cod produs: 11164


Gama DEFENCE
Fără Conservanți, Fără Parfum, Fără Gluten, Testat pentru nichel
Descriere Formula delicata de curatare, fara sapun, ideala pentru purificarea tenului gras si mixt, chiar si in cazul pielii sensibile.
Elimina excesul de sebum si micsoareaza porii, netezind astfel tenul.
Ofera o senzatie placuta de curatare si prospetime.
Mod de utilizare Aplicati o cantitate mica pe fata umezita si masati prin miscari circulare. Insistati asupra zonei T (frunte, nas, barbie), evitand zona ochilor. Clatiti cu apa din abundenta.
Recomandat
pentru
Curatarea zilnica a tenului mixt, gras si sensibil
Continut Rasina de Pistacia lentiscus: gumă vegetală obținută din mastic (arbust tipic din zona Mediteranei). Are proprietăți astringente și purificatoare, absoarbe excesul de sebum controlând „strălucirea” pielii, atenuează imperfecțiunile pielii și reduce dilatarea porilor.
Lignani din scoarta de molid de Norvegia: polifenoli cu proprietati anti-bacteriene si antioxidante. Ajuta la prevenirea si combaterea imprefectiunilor tipice pielii mixte si grase.
Apa distilata si ulei esential de menta: curata si reimprospateaza pielea.
Agenti blanzi de curatare delicati si foarte bine tolerati de piele.
Lista INCI Apa, polisorbat-20, oxid de cocamidopropilamina, lauroil sarcozinat de sodiu, polimer reticulat acrilati/C10-30 acrilat alchil, hidroxietilceluloza, hectorit, propilen glicol, poliquaterniu-7, distilat de menta, extract de rasina de molid, hidroxid de sodiu, glicerina, rasina din arbore de mastic, lecitina, extract de Lonicera Japonica, ulei de menta de camp.
Ambalare si cantitate: Tub 150 ml

PRODUSE SIMILARE