DEFENCE EYE Crema racoritoare impotriva pungilor
martie 24, 2019
DEFENCE EYE Crema de ochi anti-rid
martie 24, 2019

DEFENCE EYE - Crema tratament corectoare impotriva cearcanelor

Cod produs:11326


Gama DEFENCE EYE
Descriere Formula 2 in 1, crema care ofera culoare si tratament, mascheaza instantaneu imperfectiunile, in timp ce, prin utilizarea zilnica, ajuta la reducerea cearcanelor si zonelor mai intunecate din jurul ochiului.
Imbogatita cu troxerutin, un bioflavonoid care intareste peretii capilari ai pielii, reduce vizibil fragilitatea vaselor.
Testat oftalmologic la ochi sensibili. De asemenea, potrivit pentru purtatorii lentilelor de contact.
Mod de utilizare Aplicati pe varful degetului si masati in zona conturului ochilor. De asemenea, este ideal inainte de a aplica machiajul ochilor.
Recomandat
pentru
Utilizati pentru a reduce pungile si zonele intunecate din jurul ochilor
Continut Pigmenti minerali micronizati: confera pielii un ton usor deschis, care, potrivit teoriei culorilor complementare, anuleaza culoarea zonelor intunecate.
Troxerutin: cunoscut sub numele de vitamina P4, este un bioflavonoid care protejeaza vasele si stimuleaza fluxul sanguin.
Lista INCI Apa, ciclopentasiloxan, CI 77891 (dioxid de titan), izononil izononanoat, pentilen glicol, octenilsuccinat de amidon de aluminiu, PEG/PPG-10/1 dimeticona, PEG-12 dimeticona, CI 77492 (oxizi de fier), PEG/PPG-18/18 dimeticona, hectorit de disteardimoniu, clorura de sodiu, polisorbat 20, CI 77491 (oxizi de fier), etilhexilglicerina, hidroxid de aluminiu, troxerutin, lauroil glutamat de sodiu, acetat de tocoferil, EDTA disodica, lizina, clorura de magneziu.
Ambalare si cantitate Tub 15 ml

PRODUSE SIMILARE