DEFENCE BODY REDUXCELL GEL PENTRU REMODELARE
iulie 15, 2021
NUTRACEUTICAL DEPUR·DRAIN SUPLIMENT ALIMENTAR
mai 10, 2021

DEFENCE BODY REDUXCELL LOTIUNE INTENSIVA PENTRU REMODELARE

Cod produs: OOOOOO


UN TRATAMENT INTENSIV PENTRU remodelarea si Redefinirea profilului zonelor supuse depozitelor grase (ABDOMEN, SOLDURI, COASE ȘI BUTE) CU O ACȚIUNE SPECIAL PE TIMPUL NOPTII
Gama DEFENCE BODY REDUXCELL LOTIUNE INTENSIVA PENTRU REMODELARE
Descriere Loțiune intensă pentru remodelare * bazată pe NOCTURSHAPE ™, un ingredient activ biotehnologic marin. Ideal pentru a îmbunătăți fermitatea și netezimea pielii în zonele supuse acumulării de grăsime, cum ar fi abdomenul, șoldurile, coapsele și fesele, în special lucrând în timpul odihnei de noapte. Utilizarea în combinație cu gelul de remodelare a corpului produce o sinergie care vizează îmbunătățirea petelor de celulită din piele și ajută la redefinirea siluetei corpului după 30 de zile **. Vine într-o textură fluidă care se absoarbe rapid, care este plăcută la masaj și lasă pielea matasoasă netedă. * Acțiune cosmetică care nu implică scăderea în greutate. ** Test efectuat sub supraveghere medicală pe 20 de persoane care implică evaluări instrumentale; aplicarea VIAL o dată pe zi + GEL de două ori pe zi; evaluări după 7, 15, 30 și 60 de zile (date semnificative statistic).
Mod de utilizare Aplicați o dată pe zi, de preferință seara
Recomandat
pentru
Purificarea organisminului. Sustine drenajul lichidelor din organism.
Continut Nocturshape ™- ajută la reducerea acumulării de lipide care are loc mai ales în timpul nopții.
Remodelare activă- ajută la împiedicarea depozitării grăsimii în adipocite și la îmbunătățirea trofismului dermei cu efecte ferme.
Acido bio-succinico- efectuează o acțiune de netezire a suprafeței, făcând pielea netedă și matasoasă.

Lista INCI aqua (water), octyldodecyl myristate, dimethicone, pentylene glycol, hexylene glycol, succinic acid, propanediol, polyacrylate crosspolymer-6, dimethiconol, lythrum salicaria extract (lythrum salicaria flower/leaf/stem extract), sodium hydroxide, saccharide isomerate, xanthan gum, caprylyl glycol, maltodextrin, sclerotium gum, lecithin, pullulan, glyceryl caprylate, disodium phosphate, sodium phosphate, silica, trisodium ethylenediamine disuccinate.
Ambalare si cantitate: 15 unidoze a 10 ml fiecare

PRODUSE SIMILARE