DEFENCE BODY SLIMMING BOOSTER Fluid pentru combaterea celulitei cu aplicator cu 5 role pentru masaj
mai 22, 2019
DEFENCE BODY HYDRASPRAY Lapte hidratant 24h
mai 20, 2019

DEFENCE BODY 3 MUD CLAY - Masca cu 3 argile pentru impachetari impotriva celulitei

Cod produs: 121093


Gama DEFENCE BODY 3 MUD CLAY
Descriere Bazata pe o combinatie speciala de 3 argile, ajuta la imbunatatirea microcirculatiei pielii si refacerea celulelor, oferind elasticitate pielii.
Complexul Liporedux inclus efectueaza o actiune lipolitica (arderea grasimilor) si face pielea mai ferma.
Nu contine iod.
Mod de utilizare Se amesteca pentru a obtine o textura neteda. Aplicati un strat generos pe piele, infasurati cu celofan sau puneti pantalonii inclusi in cutie si lasati sa actioneze pentru 30 de minute. Clatiti cu apa din abundenta si masati usor.
Tratament intensiv (1 luna): timp de doua saptamani, aplicati alternativ, apoi in urmatoarele doua saptamani,o data la 3 zile.
Recomandat
pentru
Prevenirea și reducerea celulitei, favorizând remodelarea siluetei si fermitatea pielii.
Continut Amestec de 3 argile (verde + alba + rosie): un amestec de argile care efectueaza o actiune revitalizanta prin stimularea microcirculatiei, imbunatatind elasticitatea pielii.
COMPLEXUL LIPOREDUX: incluzand CLA-Carnitina si Forskolin.
CLA-Carnitina: controleaza depozitarea grasimilor (lipogeneza).
Forskolin: un ingredient obtinut din radacinile unei plante din India care promoveaza defalcarea grasimilor stocate (lipoliza)
Lista INCI Apa, solum fullomun, stearat gliceril SE, ulei de migdale dulci, stearat sorbitan, pentilen glicol, kaolin, glicerina, alcool cetearil, metilceluloza hidroxipropil, caprilil glicol, dimeticona, decil glucozida, linoleat de carnitina izomerizata, silicat de magneziu aluminiu, extract de urzica Indiana, guma de xantan, ulei de masline, acid caprilhidroxamic, acid lactic, disuccinat de etilendiamina trisodica.
Ambalare si cantitate: Vas 500 ml

PRODUSE SIMILARE