PROXERA Strugurel reparator pentru buze
martie 25, 2019
DEFENCE B-LUCENT Crema protectiva de zi anti-pete cu SPF 50
martie 25, 2019

DEFENCE B-LUCENT - Tratament local- roll-on focus

Cod produs: 11462


Gama DEFENCE B-LUCENT
Fără Conservanți, Fără Gluten, Testat pentru nichel
Descriere Tratamentul specific al punctelor întunecate localizate (pete de soare, vârstă, postperfecții). Aplicarea practică sub forma de picături permite o dozare precisă și concentrata pe un singur loc.
Cu o textură de gel, se usucă rapid.
Mod de utilizare Aplicati seara dupa curatarea cu atentie a pielii. Dispersati 1 strop de produs pe deget sau pe un tampon din bumbac si aplicati pe pata intunecata, tamponand usor. Evitati pielea din jurul petei, deoarece produsul ar putea sa o albeasca. Nu aplicati pe zona ochilor sau buze.
Recomandat
pentru
Utilizați ca tratament pentru petele întunecate localizate.
Continut Acizi alfa-hidroxi (AHA) si acizi poli-hidroxi (PHA): lucreaza concomitent pentru a exfolia efectiv pielea si pentru a accelera turnover-ul celular. In plus, PHA asigura hidratare de lunga durata si prezinta proprietati anti-oxidante.
Gentisat de metil: substanta naturala obtinuta din radacina de gentiana. Participa la procesul de productie a melaninei prin inhibarea enzimei tirozinaza.
Peptida biomimetica: functioneaza atat prin combaterea productiei de melanina (melanogeneza), cat si prin inhibarea enzimelor implicate in procesul de sinteza a melaninei.
Lista INCI Apa, propilen glicol, acid glicolic, guma de xantan, acid lactic, metal dihidroxibenzoat, gluconolactona, acid lactobionic, alcool benzofenon-4 denaturat, hidroxid de potasiu, poliquaterniu-7, butilen glicol, oligopeptide-68, glicerina, ulei de soia, lecitina hidrogenata, oleat de sodiu, parfum (non-alergic), EDTA disodica.
Ambalare si cantitate: Tub cu roll-on 15 ml

PRODUSE SIMILARE