DEFENCE crema de spalare pentru indepartarea machiajului
iulie 30, 2021
DEFENCE BODY REDUXCELL GEL PENTRU REMODELARE
iulie 15, 2021

DEFENCE Apa spray calmanta

Cod produs:111171


Gama DEFENCE APA SPRAY CALMANTA
Descriere Apă calmanta care se pulverizeaza pe piele si ofera instantaneu o senzatie de răcorire, lasand pielea moale si improspatata. Are un efect calmant, reduce roșeața și asigură ameliorarea disconfortului pielii, favorizând recapatarea rapida a confortului acesteia.
Dispune de sistemul Microbiota, o sinergie de ingrediente PREbiotice și PRObiotice, care susține o microbiotă a pielii echilibrată, consolidând astfel apărarea naturală a acesteia împotriva agresorilor externi.
Mod de utilizare Pulverizați pe piele după o curatare prelabila sau ori de câte ori este necesar, chiar de mai multe ori pe zi.
Recomandat
pentru
Calmarea si reducerea zonelor iritate
Ofera confort pielii
Aplicarea dupa curatarea pielii
Racoreste si improspateaza pielea atunci cand simtiti nevoia
Continut PREbiotic (Inulină + Fructoză) zaharide din Cicoare, adevărată „hrană” pentru flora comensală a pielii, adică setul de microorganisme benefice din microbiota pielii.
PRObiotic (filtrat de ferment Lactobacillus) ingredient derivat din Lactobacillus *.
Vitamina B5 (pantenol) agent hidratant și protector.
* Reface o stare de eubioză a microbiotei pielii, îmbunătățind astfel apărarea acesteia împotriva agresorilor din mediu (radiații UV, vânt, frig etc.) și / sau evenimente stresante (bărbierit, epilare cu ceară etc.) și favorizând starea fiziologică de confort a pielii.

Lista INCI aqua (water), lactobacillus ferment, inulin, caprylyl glycol, panthenol, fructose, sodium hydroxide, trisodium ethylenediamine disuccinate.
Ambalare si cantitate: Spray de 250 ml

PRODUSE SIMILARE