DEFENCE COLOR LIPLAQUE Ruj lichid
decembrie 5, 2019
DEFENCE BOOST Concentrat fortifiant cu acid hialuronic si probiotic
noiembrie 29, 2019

DEFENCE BOOST- Concentrat regenerant cu retinol si tocotrienoli

Cod produs: DV11701


Gama DEFENCE BOOST
Fără Conservanți, Fără Parfum, Fără Gluten, Testat pentru nichel
Descriere Tratament concentrat cu o combinatie inovativa de retinol care intareste circuitul epidermal si tocotrienoli, fitonutrienti care sustin sinteza de colagen si previne imbatranirea pielii.
Mod de utilizare Utilizați în cicluri de 2-3 ori pe an, seara, în combinație cu tratamentul obișnuit. Poate fi aplicat în două moduri:
1) îndividual - aplicați 4-5 picături de concentrat pe față și apoi crema obișnuita
2) în combinație cu o crema - în palma, puneti 4-5 picături de concentrat pe cantitatea obișnuită de cremă și apoi aplicați pe față.
Recomandat
pentru:
În cazul ridurilor, petelor. De asemenea, potrivit pentru cea mai sensibilă piele.
În perioadele de expunere la soare, suspendați utilizarea și folosiți protecție solară adecvată (nu mai puțin de SPF 15).
Continut Retinol + Retinoid: forme active de Vitamina A, care sustine turnoverul epidermic acționând atât pe suprafața pielii, prin netezirea și iluminarea tenului, cât și în profunzime, în derm, prin stimularea producției naturale de colagen și elastină.
Amestec de Tocotrienoli (alfa, beta, gamma): formă activă de Vitamina E obținută din semințele de kiwi. Protejează împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, combate stresul oxidativ și procesele de îmbătrânire.
Lista INCI Alcan C15-19, alcani de nucă de cocos, coco-caprilat / caprat, tocotrienoli, acetat de tocoferil, palmitat de retinil, izosorbid de dimetil, retinoat de hidroxipacacolonă, tocoferol.
Lista ingredientelor este actualizată constant. Cu toate acestea, vă invităm să consultați ingredientele de pe ambalaj.
Ambalare si cantitate: Flacon 30 ml cu pipeta

PRODUSE SIMILARE