ANAGEN2 PENTRU FEMEI – Fiole tratament impotriva caderii parului
martie 25, 2019
DEFENCE BODY HYDRABOOST Fluid hidratant multiactiv
martie 25, 2019

ANAGEN - Sampon pentru par subtire si fragil

Cod produs: 310


Gama ANAGEN
Descriere Sampon pentru spalarea usoara a parului deteriorat, pentru tratarea scalpului iritat, seboreic sau care pezinta matreata si pregatirea acestuia pentru tratamentul impotriva caderii parului.
Amestecul special de ingrediente active actioneaza pentru a hrani radacina parului si mentine conditiile optime pentru cresterea acestuia.
Datorita antioxidantilor inclusi, bulbul de par este revitalizat, iar polimerii speciali se incorporeaza in structura firului pentru a-l proteja si a-l face matasos.
PH-ul acid, compatibil cu cel al scalpului, reduce activitatea 5α-reductazei responsabila de deteriorarea foliculului pilos.
Continut Apa, sulfat laurel de amoniu, sulfat coceth de zinc, lauril glucozida, polisorbat-20, cocoamfoacetat de sodium, glutamat lauroil de sodiu, PEG-150 distearat, pantenol, extract de ceai verde, acid lauric, tocoferil acetat, piridoxin HCL, acetil cisteina, pirocton olamina, poliquaterniu-7, ferment de drojdie/magneziu, ferment de drojdie/cupru, ferment de drojdie/fier, ferment de drojdie/zinc, lactat de mentil, alcool benzil, hidroximetilglicinat de sodium, acid lactic, clorura de sodium, EDTA disodica, parfum (non-alergic), limonen.
Ambalare si cantitate: Flacon 200 ml

PRODUSE SIMILARE