ANAGEN2 PENTRU BARBATI – Fiole tratament impotriva caderii parului
martie 25, 2019
ANAGEN – Sampon pentru par subtire si fragil
martie 25, 2019

ANAGEN2 pentru femei - Fiole tratament impotriva caderii parului

Cod produs: 320


Gama ANAGEN2
Descriere Tratament ce contracareaza subtierea firului de par si pierderea prematura a acestuia.
Normalizeaza ciclul de crestere al parului, protejeaza impotriva radicalilor liberi, stimuleaza microcirculatia scalpului, reduce secretia de sebum, reda vitalitatea foliculului pilos.
Tratament in 2 faze cu formula diferita ce contine asocieri de ingrediente active pentru redarea rezistentei, elasticitatii si stralucirii parului.
Continut Faza 1:
Complexul SOD lipozomal (superoxidodismutaza) + vitamina E: protejeaza bulbul pilos de actiunea radicalilor liberi, cauza principala a subtierii si caderii parului. SOD lipozomal are un efect vasodilatator, in timp ce vitamina E are efect vasoprotector.
Zinc: reduce productia excesului de sebum prin inhibarea α-5-reductazei de tip 1.

Faza 2:
GAG si capsicina: stimuleaza microcirculatia scalpului si hraneste foliculul pilos. Glicozaminoglucanii cresc schimbul metabolic intre tesuturi si microcirculatie, in timp ce capsicina se comporta ca un stimulant si contibruie la imbunatatirea microcirculatiei. Actiune foto protectiva ce previne si repara deteriorarea parului cauzata de radiatiile UV.
Ceai verde: ajuta la contracararea pierderii parului prin inhibarea productiei de sebum a α-5-reductazei de tip 1, care poate distruge dezvoltarea foliculului pilos si agraveaza iritarea scalpului.
Acetilcisteina: stimuleaza apararea sistemului imunitar, care inbunatateste apararea antioxidanta intercelulara si proliferarea celulelor, ajutand astfel la cresterea parului.
Pantenol (provitamina B5): transformat in acid pantotenic, un ingredient esential in cresterea parului, care regleaza rata umiditatii parului pentru a preveni uscarea si pentru a il lasa mai luminos.
Minerale: minerale derivate din punct de vedere al biotehnologiei, care restructureaza invelisul firului de par.
Ambalare si cantitate: 12 fiole x 6 ml

PRODUSE SIMILARE