DEFENCE KS Sampon impotriva caderii parului
martie 25, 2019
ANAGEN2 PENTRU FEMEI – Fiole tratament impotriva caderii parului
martie 25, 2019

ANAGEN2 pentru barbati - Fiole tratament impotriva caderii parului

Cod produs: 319


Gama ANAGEN2
Descriere Tratament ce contracareaza subtierea firului de par si pierderea prematura a acestuia.
Normalizeaza ciclul de crestere al parului, protejeaza impotriva radicalilor liberi, stimuleaza microcirculatia scalpului, reduce secretia de sebum, reda vitalitatea foliculului pilos.
Tratament in 2 faze cu formula diferita ce contine asocieri de ingrediente active pentru redarea rezistentei, elasticitatii si stralucirii parului.
Continut Faza 1:
Complexul SOD lipozomal (superoxidodismutaza) + vitamina E: protejeaza bulbul pilos de actiunea radicalilor liberi, cauza principala a subtierii si caderii parului. SOD lipozomal are un efect vasodilatator, in timp ce vitamina E are efect vasoprotector.
Zinc: reduce productia excesului de sebum prin inhibarea α-5-reductazei de tip 1.

Faza 2:
Saw Palmetto (palmier pitic) si acid lauric: contracareaza pierderea parului cauzata de actiunea hormonilor androgeni prin a α-5-reductazei de tip 2
Ceai verde: ajuta la contracararea pierderii parului prin inhibarea productiei de sebum a α-5-reductazei de tip 1, care poate distruge dezvoltarea foliculului pilos si agraveaza iritarea scalpului.
Pantenol (provitamina B5): transformat in acid pantotenic, un ingredient esential in cresterea parului, care regleaza rata umiditatii parului pentru a preveni uscarea si pentru a il lasa mai luminos.
Minerale: minerale derivate din punct de vedere al biotehnologiei, care restructureaza invelisul firului de par.
Ambalare si cantitate: 12 fiole x 6 ml

PRODUSE SIMILARE