DEFENCE MY AGE Ser intensiv pentru ochi si buze
februarie 12, 2020
DEFENCE COVER Pudra compacta corectoare
februarie 12, 2020

AKENT PRO>SKIN - Supliment alimentar pentru acnee

Cod produs: 223550


Gama AKNET PRO>SKIN
Descriere Este un supliment alimentar care asigura 3 tulpini de fermentatii de acid lactic – Lactobacillus plantarum ICIM01, Lactobacillus reuteri ICIM02, Lactobacillus rhamnosus ICIM03, ( nu mai putin de 1 miliard CFU pe tulpina) si Biotina. Fermentii de acid lactic sustin o flora bacteriana bine echilibrata, Biotina ajuta la pastrarea pielii normale. Nu contine gluten.
Mod de utilizare 1 capsulă pe zi, preferabil între mese.
Avertismente: Nu depășiți doza zilnică recomandată.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani.
Suplimentele alimentare nu sunt destinate să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.
Recomandat
pentru
Suplimentul alimentar AKNET PRO>SKIN este conceput cu probiotice și biotină exclusive pentru a reechilibra microbiota intestinală, pentru a ajuta tratamentele topice în îmbunătățirea manifestărilor dermatologice ale pielii predispuse la acnee.
Continut Amidon de porumb, agent de acoperire (capsulă): hidroxipropil metilceluloză; Lactobacillus reuteri ICIM02 *, Lactobacillus casei subsp. rhamnosus ICIM03 *, Lactobacillus plantarum ICIM01 *, agenți anti-caking: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; Biotină (D-biotină), colorare: E 171. * sprijinită pe maltodextrină și amidon de porumb.
Lista INCI Amidon de porumb, agent de acoperire (capsulă): hidroxipropil metilceluloză; Lactobacillus reuteri ICIM02 *, Lactobacillus casei subsp. rhamnosus ICIM03 *, Lactobacillus plantarum ICIM01 *, agenți anti-caking: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; Biotină (D-biotină), colorare: E 171. * sprijinită pe maltodextrină și amidon de porumb.
Ambalare si cantitate 30 de capsule

PRODUSE SIMILARE