AKNET Gel de curatare purifiant
februarie 24, 2019
XSENSE Gel de dus Velvet Vanilla
februarie 24, 2019

Aknet - Apa de curatare reechilibranta

Cod produs: 22251


Gama ACTEEN
Descriere Spumant delicat ideal pentru pielea seboreica si acneica. Curata si improspateaza pielea, ajuta la reglarea productiei de sebum si la prevenirea punctelor negre si albe. Nu irita pielea, combate hipercheratinizarea si inhiba dezvoltarea bacteriilor. Recomandat pentru purificarea zilnica a tenului gras, acneic.
Mod de utilizare Aplicati o cantitate adecvata pe pielea umezita, masati prin miscari circulare evitand zona ochilor, apoi clatiti cu apa din abundenta.
Recomandat
Recomandat pentru purificarea zilnica a tenului gras, acneic.
Continut Complexul bacteriostatic (piroctonă olamină + clorhexidină): controlează proliferarea bacteriană, ajutând la reechilibrarea microbiotei cutanate.
Acidul salicilic
Complexul de reglare a sebumului (acid oleanolic și dihidroguaiaretic): reduce hiperseboroea și proliferarea bacteriană.
Lista INCI Apa, butilen glicol, pentilen glicol, PEG-80 gliceril cocoat, propilen glicol, gliceride PEG-6 caprilic/capric, polisorbat-20, sulfat miret de sodiu, lauroil glutamat de sodiu, pirocton olamina, clorhexidina digluconat, acid salicilic, ulei din seminte de Hydnocarpus kurzii, ulei din seminte de negrilica, ulei de manuka, aminoacizi din grau, lauroil de potasiu, extract de coaja de magnolie, PEG-60 gliceride de migdale, acid nordihydroguaiaretic, acid oleanolic, apa de trandafir, acid lactic, hidroxipropil guar, clorura de hidroxipropiltrimoniu, caprilil glicol, glicerina, capriloil glicina, gliceride de palmier, carbomer, disuccinat de etilendiamina trisodica, parfum (non-alergic)
Ambalare si cantitate: Flacon 150 ml

PRODUSE SIMILARE