DEFENCE TOLERANCE- TRATAMENT SI INGRIJIRE PIELE HIPERSENSIBILA PREDISPUSA LA ROSEATA

DEFENCE B-LUCENT- TRATAMENT SI INGRIJIRE PETE HIPERPIGMENTATE
februarie 24, 2019
TRIDERM SAMPON SI GEL DE DUS DERMOPROTECTIV/ SAMPON ULEIOS
iulie 19, 2019

DEFENCE TOLERANCE este gama special creata pentru pielea hipersensibila si predispusa la roseata, care include un detergent multifunctional si tratament pentru reducerea hipersensibilitatii pielii, calmeaza arsura si furnicaturi, protejeaza si consolideaza pielea si reduce inrosirea pielii.

Pielea hipersensibilă este mai vulnerabilă la factorii potențial iritanți și se deshidratează mai ușor. Reacționează într-un mod accentuat și anormal la stimulii interni (modificări hormonale, stres …) sau extern (rece, căldură, poluare, UV) cu senzații de strangere a pielii, furnicături, căldură. Este o piele deosebit de reactivă care adesea în plus față de disconfortul cutanat manifestă o înroșire tranzitorie sau chiar persistentă, care poate duce la cuperoză.

Gama DEFENCE TOLERANCE este creata pentru a răspunde la diferite niveluri de sensibilitate a pielii și include tratamente zilnice și complementare pentru a trata pielea hipersensibilă, predispusă la roșeață, fără a fi abuzată. Toate produsele sunt testate cu nichel, fără parfum, fără conservanți, fără gluten.